Ülkemizde yine seri cinayetler işlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huss25

New member
kızmıyorum sana içinde bulunduğun piskolojiyi çok iyi anlıyorum.

rayen

Super Moderator
Ynt: Ülkemizde yine seri cinayetler işlendi

@ huss25 Arkadaş her konuda siyaset yapmayın diye lafa giriyorsun sonra akp propagandası yapıp gidiyorsun. Yetinmiyorsun bir de forumdakileri Chp zihniyeti diye suçluyorsun. İktidarda ben varım da milletin haberi mi yok?
Bırak bu ucuz 2. el polemikleri. Milletin canı yanmış, sen neyin peşindesin. Burada senin haricinde siyaset yapan yok. Herkes kendine göre yanlış gördüğünü eleştiriyor. Buna da mı? hakları yok. Seni bu forma gözcü mü? diktiler. Zaten milletin canı yanmış, daha fazla germe insanları. Burada yazılanları beğenmiyorsan, burada olmamayı tercih edebilirsin. Yeter ki, İnsanlara müdahale etme. İnsanlar herhangi bir siyasi partiyi sevmek zorunda değil. Taraf oluyorsan medeni biri olarak eleştirilere katlan, medeni olarak eleştirini yap.

huss25

New member
Cevap: Ynt: Ülkemizde yine seri cinayetler işlendi

@ huss25 Arkadaş her konuda siyaset yapmayın diye lafa giriyorsun sonra akp propagandası yapıp gidiyorsun. Yetinmiyorsun bir de forumdakileri Chp zihniyeti diye suçluyorsun. İktidarda ben varım da milletin haberi mi yok?
Bırak bu ucuz 2. el polemikleri. Milletin canı yanmış, sen neyin peşindesin. Burada senin haricinde siyaset yapan yok. Herkes kendine göre yanlış gördüğünü eleştiriyor. Buna da mı? hakları yok. Seni bu forma gözcü mü? diktiler. Zaten milletin canı yanmış, daha fazla germe insanları. Burada yazılanları beğenmiyorsan, burada olmamayı tercih edebilirsin. Yeter ki, İnsanlara müdahale etme. İnsanlar herhangi bir siyasi partiyi sevmek zorunda değil. Taraf oluyorsan medeni biri olarak eleştirilere katlan, medeni olarak eleştirini yap.
hocam çok güzelsin iyisinde birde bana hakaret edip gerizekalı diyen ile kıçında florasanla gez sen diyenlere bir çift lafın olaydı samimi olduğuna inanırdım. ben ısrarla girmeyin dedim siyasete zorladılar kaç mesaj yapmayın etmeyin dedim bunlarıdamı görmediniz bana yapılan küfür ve hakaretleridemi görmediniz.

rayen

Super Moderator
Gördüm, kurduğun cümlelerle buna imkan sağladığını da gördüm. Özetle, insanların, acılı öfkeli olduğu zamanlarda tahrik edilirlerse istenmeyen sözleri söylebileceklerini dile getiriyorum.

huss25

New member
Gördüm, kurduğun cümlelerle buna imkan sağladığını da gördüm. Özetle, insanların, acılı öfkeli olduğu zamanlarda tahrik edilirlerse istenmeyen sözleri söylebileceklerini dile getiriyorum.
hocam bukadar yapmayın siz bana küfrettiğiniz halde ben küfretmiyorum biraz yansız olun bukadarda olmaz ben elimden geldiğince düzgün yazmaya çalışıyorum hakaret yok ilk mesajlarımda ısrarla ölüye saygı diyorum bana yaptığınız şeye bakın küfür hakaret sonrada saygısızlıkla suçlama asıl saygıyı gösterin çağrısını ben yaptım hiç iyi niyet kalmamış nedir bu düşmanlık adamların küfürlerine ortak oldun resmen hakaretlerine ortak oldun doğru gördün senin yaşına yakışmadı biraz sağduyu senden bile göremeyeceksek hatırlatmama rağmen tamam onların yaptığıda doğru deil diyemeyeceksen ben bu forumda insanlara boşuna bişeyler yazıyorum demekki.

amorusso

New member
İnsanlari kamplaştırmışlar, her konu dönüp malum parti ve iktidara geliyor, dönen muhabbetler hiç bu foruma yakışmadı, herkesin fikrine saygım var , ama görgü çerçevesinde yapıldığı sürece . Diğer türlü tüm fikirler değerini yitirir.

huss25

New member
çok özür dilerim hocam dikkatimden kaçmış siz sözcü okuyup konunun başlığına seri cinayetler yazan kişisiniz kime ne anlatıyorum.

serkanuludag

New member
senin gönderdiğin laf nereye gidiyor biliyormuısun

AKPNİN BEDAVA OY İÇİN HALKA DAĞITTI KÖMÜR SOMA KÖMÜR HOLDİNG DEN GELİYOR

bilmem anlatabildimmi

ayrıca sana özelden yazı yazdım ama sen nasibini alan bir insan değilsin

gerçi insan olduğundan şüphe duyuyorum

gelip burada insanları kışkırtmaktan parmak göstermekten başka bir işe yaramıyorsun

işine geliyorsa tepki görüyorsun gelme arkadaş bu foruma insanlarıda germe...

huss25

New member
senin gönderdiğin laf nereye gidiyor biliyormuısun

AKPNİN BEDAVA OY İÇİN HALKA DAĞITTI KÖMÜR SOMA KÖMÜR HOLDİNG DEN GELİYOR

bilmem anlatabildimmi

ayrıca sana özelden yazı yazdım ama sen nasibini alan bir insan değilsin

gerçi insan olduğundan şüphe duyuyorum

gelip burada insanları kışkırtmaktan parmak göstermekten başka bir işe yaramıyorsun

işine geliyorsa tepki görüyorsun gelme arkadaş bu foruma insanlarıda germe...
siz küfredince germiş olmuyorsunuz dimi utanmadanda bana insanlıktan bahsediyorsun özelden yazdığını açamıyorum ama iyikide açamamışım burdan kıçıma folorasan dan bahseden bir şahsiyetten özelden acaba nasıl pislikler gelmiştir çokmu önemli bakmam.

serkanuludag

New member
[h=2]Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan felaketin ardından arşivlerden bir haber göze çarptı. Taner Yıldız bundan 9 ay önce o madende alınan güvenlik önlemlerini anlata anlata bitiremiyordu.[/h]
km bilir kaç ayakkabı kutusu verildi ???

serkanuludag

New member
siz küfredince germiş olmuyorsunuz dimi utanmadanda bana insanlıktan bahsediyorsun özelden yazdığını açamıyorum ama iyikide açamamışım burdan kıçıma folorasan dan bahseden bir şahsiyetten özelden acaba nasıl pislikler gelmiştir çokmu önemli bakmam.

sen zaten lafı yiyene kadar insanları kudurtuyorsun sonra lafı yedikten sonra yandım anam diyip şikayette bulunuyorsun

bak kardeşim urada kimin kim olduğu gayet açık net ortada beni de delirtme seni girdiğin ininden çıkartır bir fişeklerim aklını ustanın yanında bulursun

aklını başına topla

aLi

Yönetim Ekibi
Konuyu kilitledim arkadaslar. Siyaset ve futbol forumlarda ne kadar konusursaniz konusun hic bir sonuca varamayacagimiz konulardir.

Lutfen birbirinize olan sayginizi kaybetmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...