Ülkemizde yine seri cinayetler işlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkanuludag

New member
26. mesajda iyi niyet degil olsa olsa at gözlügü vardır yada polyanna vardır.

ne alaka simdi yerin altındaki adamlarla ayakkabı kutusuymuş ıvır zıvırmış ustanız gibi laf kalabalıgı yapıyosnuz anca

Rahmetini dile geçibos bosuna gerdin konuyu hükümet avukatmısın nesin hayırdır ?

sana katılıyorum

Berkan

New member
peki hocam siz aynen devam edin bu forumunda yüzde 90 ı hangi ideolojide çok belli bize at gözlüğü ile bakıyorsunuz diyen siz tarihte hep aynı laflara muhattap olduk ama ne acıdır ki hiç ikditar olamayan sizler at gözlüğü olmadan muhalefet olurken biz at gözlüğüne rağmen iktidar olduk insanları küçümsemekten vazgeçmediğiniz müddetçede iktidar olmazsınız anca iftira atar böyle bir facia olsunda hükumet aleyhine konuşalım derdine düşersiniz yazık halinize kibriyat ve hakaret üzerine herşeyiniz at gözlüğüymüş yav hehe.
sen ve senin gibilere laf anlatarak değerli zamanımı harcayamıcam daha fazla. sizi güden ustanız he demeden anlamıcaksın nasısa ne desemde.

rahmetini dilersen dilersin dilemessen okur cıkarsın sessizce. galeyana getirme, germe ortamı sabotaj mabotaj yok kıl yün eski konularlar

huss25

New member
bunu nasıl bir sabotaj olarak görebilirsiniz ?? gezi olayları derken akp nin suçlu olduğunu dünya yazarken siz nasıl sessiz kaldınız... gerçi siz berkin öldüğündede kıs kıs gülüp arkasından laf atan değilmiydiniz. ben chp li değilim ama insani duygularım daha ağır ... gerçi siz "liderinizi" herşeyden üstün tutup Peygamber görmediniz mi ? yada şu yazıyı da dile getireyim bir akp li demişti ki "liderimi karımla görsem kıskanmam" hani edep hani uslup... neyse biz tekke tarikat altında neler gördük neler izledik burada açmak doğru değil aynı şekilde "BU BİR SABOTAJDIR" demek gibi

yazık....
ben bu bir sabotajdır derken burdaki teorilere gönderme yaptım bunuda anlamadıysanız size yazık. berkin adını herkez bilir ama ne yazıktır ki berkinin intikamını aldık diye övündüğünüz burakları kimse hatırlamaz ben kimsenin ölümüne sevinmem lakin intikamını aldık diyenler bellidir demogoji yapma konusunda uzman olanda sizsiniz ama başarılı olamayanda yine siz yazık evet çok yazık.

serkanuludag

New member
peki hocam siz aynen devam edin bu forumunda yüzde 90 ı hangi ideolojide çok belli bize at gözlüğü ile bakıyorsunuz diyen siz tarihte hep aynı laflara muhattap olduk ama ne acıdır ki hiç ikditar olamayan sizler at gözlüğü olmadan muhalefet olurken biz at gözlüğüne rağmen iktidar olduk insanları küçümsemekten vazgeçmediğiniz müddetçede iktidar olmazsınız anca iftira atar böyle bir facia olsunda hükumet aleyhine konuşalım derdine düşersiniz yazık halinize kibriyat ve hakaret üzerine herşeyiniz at gözlüğüymüş yav hehe.

ayni şekilde tuncelide 7 askerimiz şehit olduğunda sizin lideriniz askerlik yan gelip yatma yeri değil demişti dime ???

Neyseeeeeeeeeeeeeeeee

serkanuludag

New member
ben bu bir sabotajdır derken burdaki teorilere gönderme yaptım bunuda anlamadıysanız size yazık. berkin adını herkez bilir ama ne yazıktır ki berkinin intikamını aldık diye övündüğünüz burakları kimse hatırlamaz ben kimsenin ölümüne sevinmem lakin intikamını aldık diyenler bellidir demogoji yapma konusunda uzman olanda sizsiniz ama başarılı olamayanda yine siz yazık evet çok yazık.

işte bu akp li zihniyetten başka birinin hayatta aklına gelmezdi "YAZIK" derken gerçekten çok yazıkkk...

huss25

New member
ayni şekilde tuncelide 7 askerimiz şehit olduğunda sizin lideriniz askerlik yan gelip yatma yeri değil demişti dime ???

Neyseeeeeeeeeeeeeeeee
bu başbakan bukadar yanlış yapıyorda biz hiç anlamıyoruz dimi biz bidon kafalıyız dimi o başbakanın hangi kelimeyi hangi amaçla yazdığını çok iyi biliyoruz biz öyle biliyoruz siz başka türlü bunu bir demokratik hak olarak görmek yerine siz bize mal muamelesi yapıyorsunuz ve burda siyasi konulara ilk olarak hiç girmedim hep cevap vermek zorunda kaldım yanlış girişimlerinize yukardaki mesajınızda beni sorumlu yazmışsınız yazın sorun değil ne diyeyim beni linç edercesine hakaretleriniz oldu siyasi konuşmaların tamamında meşhur bi laf var sosyal medyada gurubu bile var ampule oy verene florasan girsin sizin mantık bununla işliyo sanırım ne diyebilirim ki.

berkan1981

New member
Arkadaşlar polemige gerek yok bence birbirimizin kalbini kirmayada gerek yok hepimiz bir binada oturan komsular degilmiyiz ne gerek var yapmayin

sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!

serkanuludag

New member
bu başbakan bukadar yanlış yapıyorda biz hiç anlamıyoruz dimi biz bidon kafalıyız dimi o başbakanın hangi kelimeyi hangi amaçla yazdığını çok iyi biliyoruz biz öyle biliyoruz siz başka türlü bunu bir demokratik hak olarak görmek yerine siz bize mal muamelesi yapıyorsunuz ve burda siyasi konulara ilk olarak hiç girmedim hep cevap vermek zorunda kaldım yanlış girişimlerinize yukardaki mesajınızda beni sorumlu yazmışsınız yazın sorun değil ne diyeyim beni linç edercesine hakaretleriniz oldu siyasi konuşmaların tamamında meşhur bi laf var sosyal medyada gurubu bile var ampule oy verene florasan girsin sizin mantık bununla işliyo sanırım ne diyebilirim ki.

işte siz o florasanla gezdikce biz buralardan daha fazla yazacağız senin gibi beyni boş insanların ufkunu aydınlatacağız

harbi bu yazı için çok zorladın beni ama forum morum biz insanların acıları hakkında yazıştıkça sen hep olayı siyasi boyutlara taşıdın

kaşındın kaşınınca kabardın ... neyse bişey diyemiyorum sana

siz insanların acılarını bile paylaşamıyorsunuz

yazık...

daha da bişey yazmayacağım

amorusso

New member
200 kisinin olumunu hiçbir siyasi parti açıklayamaz, meclis bile ortak bildiri hazirliğinda, siyasi saksakçiliğin yeri değil burası başka yerde tartışın, burası ceed forumu , , futbol ve siyaset tartışmasına yer yok, Dh yyi önerebilirim size.

huss25

New member
yazacağın tüm pislikleri yazmışsın seviyende çıkmış pispis kokuyo ortalıkta daha ne yazacaksın edepsiz.

serkanuludag

New member
200 kisinin olumunu hiçbir siyasi parti açıklayamaz, meclis bile ortak bildiri hazirliğinda, siyasi saksakçiliğin yeri değil burası başka yerde tartışın, burası ceed forumu , , futbol ve siyaset tartışmasına yer yok, Dh yyi önerebilirim size.

kardeşim zaten hepimiz burada bir kişiye yoğunlaşıp "burada siyaset olmaz" demeye kalktık ki ! kendisi girginleşti ... baştan dikkatlice oku lütfen

huss25

New member
ilk baştaki mesajlarımda insanların yasını tutsun izin verin sonra müsbet delillerle gelin size destek vereyim dedim siz anlamadınız hiç kara çalma beni buraya siz zorladınız az insanların ölüsüne saygı gösterin diyen bendim.

huss25

New member
hadi cnm sen sabotaj derken pislik değildin o insanların ölümlerine leke sürmedinde ben mi pislik oldum

hee hee pisliğin tekiyim malesef
ben sabotajın açıklamasını yazdım o bir cevaptı teori yaparsanız herekz teori yapar demek istedim bunuda ikinci kez yazıyorum görmek istemediklerinide atla hemen benim florasanla gezdiğimi söylemek pislik değilse gözünde sen lağımda yaşıyorsun haberin yok demektir.

serkanuludag

New member
ben sabotajın açıklamasını yazdım o bir cevaptı teori yaparsanız herekz teori yapar demek istedim bunuda ikinci kez yazıyorum görmek istemediklerinide atla hemen benim florasanla gezdiğimi söylemek pislik değilse gözünde sen lağımda yaşıyorsun haberin yok demektir.
hee hee cnm hee hee

serkanuludag

New member
hadi kalabalık yapma naş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...