Ben de beklemeye karar verdim. Zaten ani fren denemesi yaptım geçenlerde, yanımda birileri de vardı, durma mesafesi konusunda hepsi çok iyi duruyor, hiçbir sıkıntı yok dedilewr. Hatta arka koltuktaki çantalar bile yerlere uçtu denemelerde.
Bu arada Denizli Servisinin Ceed yazılımından hiç haberi yok, Fethiye servisi önce "şasi numarasına göre yükleme yapılıyor" dedi sonra da "araçtan şikayet varsa yükleme yaparız dedi." Hemen ardından "lastikler ne?" diye sordu, goodyear deyince, "size gerek yok o zaman, hankook'lar kayıyor, ondan yazılımda değişiklik yapıldı" dedi.
Yazılım sorunları varken ve en yakın servisten 180 km uzaktayken bu işe giemem. ABS beyninin değişmesi, aracı bırakmak, ikaz lambaları hep can sıkıcı sorunlar. İnşallah düzelir. Kendi aracım gibi üzüldüm.
Yazılımı sorunsuz yapan arkadaşlar araçlarının muayene tarihlerini söylerse eğer gümrükten giriş tarihlerini bilebiliriz. belli serilerde mi yapıyor bu yazılım sorununu acaba ortaya çıkabilir.
Kasım 2012'den sonrasına gerek yoksa sevindim. Ben yırttım demektir. Zaten bir sorun da hissetmiyordum. İçim rahatladı.![]()
Benimde lastik markamı sordu servis o hatalı frenleri olan ceed lerin lastikleri Hankook markaymış benimki gibi, aracınızda Hankook lastik varsa muhtemelen yazılım gerekecek