Çözüldü Kia Yeni Cee'd Fren Problemi

c@n

Super Moderator
Yazilim sadece yeni kasalar icin arkadaslar...

TeamPASAOGLU

zgrdvc

New member
bende yeni kasa ceed consept plus ama frende sıkıntı farketmedim acaba bende yaptırsam mı birde sivasta bunu ne kadar yapabilirler acaba :S

ercankoksel

New member
Sorunun çözüldüğüne çok sevindim,emeği geçen herkese çok teşekkürler..

Bu yazılım yeni alacağımız araçlara yüklenmiş mi olacak yoksa biz belirtecek miyiz acaba?

passenger59

New member
Berkan ve moderatörümüz Can beylere verdikleri örnek mücadele ve gayret için teşekkür ediyorum.

c@n

Super Moderator
Sorunun çözüldüğüne çok sevindim,emeği geçen herkese çok teşekkürler..

Bu yazılım yeni alacağımız araçlara yüklenmiş mi olacak yoksa biz belirtecek miyiz acaba?
Muhtemelen ilk başlarda belirtmek gerekir.. fabrikadan yazılım yüklü araçları bize gelmesi iyimser olarak 6 ay ila 1 yılı bulur bence...

berkan1981

New member
Arkadaşlar bugun itibariyle kia tekkar servisine abs yazılımı gelmistir kadir arkadasimiza randevu aldik sizlerde gidin yazılımı yukletin

BLUE ICE

New member
Arkadaşlar ben bugün aracıma abs ile ilgili yazılımı yüklettim gerçekten farkı hissediyorsunuz şimdi kafam rahat.Bu arada tekrardan emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

ozgurnergiz

New member
Arkadaşlar Kia Gül-Al'a da yazılım gelmiş arayıp sordum. Yaklaşık 40 dakika sürüyor dediler. Müsait olunca bi ara ben de gideceğim.

dellobaltino

New member
dün tekkar otodan bugün için randevu aldım ve bugün gittim. müşteri kabul elamanı hafta içine randevu verebileceklerini söylediler. dalga mı geciyosunuz ben ta nerden geldim diye çıkışınca peki bekleyin dediler. sonra biz baktık sizin aracınız için güncelleme gözükmüyor dediler. dedim nasıl olur yeni kasa ceedler için yeni gelen yazılım bir aydır bekliyordum bu yazılımı desem de bazı araçlar için oldugunu benim araçta bi sorun olmadıgını söylediler. kullanmadan nasıl bilebilirsiniz ki sorun olmadıgını diye çıkışınca yine bekleyin dediler! Çay may içtim takıldım. 10-15 dakika sonra eleman aracımı çıkarttı birlikte deneme sürüşü yaptık. adam frene bastı abs devreye girdi zınk diye durdu. bi kaç kere tekrarladık hepsinde aynısı oldu. ya dedim araba beni yalancı çıkardı.yok dedi biz yazılımı yükledik seçeneği yanlış girmişiz ondan yazılım görünmemiş dedi. valla ben çay içerken arabayı kesip durdum arada kimsenin bişey yüklediğini görmedim. ne ara yüklemişler anlamadım. benim düşüncem araba sorun çıkarmayınca yükledik deyip gönderdiler. yada acaba diyorum çok kısa bir işlem olup da kaşla göz arasında mı yüklediler acaba günahlarını mı alıyorum. neyse en azından abs devreye girince durmama problemi olmadığını gördüm. şimdi daha rahat kullanabilirim. yine de tekkar otonun servis kalitesini pek tavsiye etmem.

gorkemsin

New member
En başta Can arkadaşımıza ve bu konu üzerinde hassasiyetle duran tüm arkadaşlara çok teşekkürler. artık ceed in tadından yenmez :) bu arada ben kendi adıma da buradan Çelik Motor a teşekkür ediyorum. Bazı arkadaşlar çok geç kaldıklarını telaffuz ediyorlar ama her işin incelikleri vardır. Aklımıza gelmeyen kırk turlu sıkıntıları vardır. Sabır gösterdik ve istediğimize ulaştık....herkes güle güle güvenli bir şekilde arabasını kullanır artık. :)
berkan kardeşim çok özür. tekrar mesajımı okuyunca farkettim. berkan' a ve Can a konuya olan ilgilerinden dolayı çok teşekkür. gönlümden aklımdan bu mesaj geçmişti ama hızlı yazarken sadece Can kardeşimizin ismini yazmışım.

memir

New member
emeği geçen herkese tekrar teşekkürler bugün tekkar da hallettik

dellobaltino

New member
ben de bugün tekkardaydım saat 4 civarında bi concept plus vardı sen miydin yoksa o :)

Likya

New member
Bu sabah Kia Gülal a randevulu gittik, ve akrabamın yeni ceed ine yazılım güncellettik.
Gül Al ve Kia ya teşekkürler.

afigan

New member
halen servisteyim 5 saat oldu umrarım guncelleme bugun biter..abs sorunumuzda çözüme ulasmıs olur.

metin

New member
Berkana neden teşekkür etmenize gerek yok eski yazdıklarına bakın fren problemi yok -:))

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free