doğrusunu yapmışlar aslında benimde cıvıdı mesela ta tepede tutmaya başladı aynı dediğin gibi 7-8tıkta şuan es kaza onu biraz az çektimmi 2-3 tık gibi çok dik yerde gitmeye niyetleniyor araçersuyurttan almıştık avcılarda ikamet ettiğimiz için o dönem hem alışveriş döneminde galeri yakındı hemde servis anlamında yakın olduğu için çok yakın yani mesafe anlamında..tercihim o yöndeydi ancak çok memnun olduğum söylenemez özellikle hizmet anlamında..tamam belki teknik anlamda iyiler diyelim fakat sosyal hizmet hususunda her servis hizmetinde memnun değildim aynı zamanda kafalarına göre aracın bazı yerlerine müdahale etmişlerdi en son servisdan aldığımda elfrenini çok gergin yapmışlardı bune yaa dediğimde böyle olması gerekiyor zaten deyip geçiştirmişti yetkili arkadaş bende lüzum görmedim düzelttirmeye..elfreni çekerken kademeleri vardır ya ben yumuşak geçişli olması gerektiğini düşünüyorum ve kademe sayısıda ilk hali 7-8di şuan 4 kademe civarı..aşırı gergin olması bence normal değil..neyse.uzattım biraz..zorunlu olarak ersuyurt ama 45binde değiştirmeyi düşünüyorum beykoz kulağa hoş geliyor şuanda!..
Teşekkürler, bayramdan sonraki ilk haftasonu gelmeye çalışıcam.Sadık bey merhaba %15 yedek parça %15 işçilik iskontosu yaptım toplam 30 bin bakım tutarı KDV ve işçilik dahil; 526 tl normal tutarı 605 tldir.