erginy
New member
Abi, hastalıklı bir toplum olduk komple. Yani tek sen de değil, bende de bu durum söz konusu.Valla ergin her ne kadar halimiz mutlu abinin dediği gibi birbirimizin gazını alma durumu da olsa, yazdıklarının altına imzamı atarım. Hele ki durumun ana nedeniyle alakalı hepimizdeki psikolojik durumun sonucu saptaman çok doğru. Başta kendimden biliyorum ki ancak benim gibi araba sürerek mutluluğunu arttıran tipler uzun yolda birini sollamaktan keyif alır. Yahu hakkaten akıl alır gibi değil az önce elazığdan bingöle gelirken eski kasa bi 3.20 arkamda uzun süre öyle kaldı. Daha sonra bozuk yolda yavaşladım herif dinlemedi ve geçti. Ben resmen bozuldum ya bu duruma. Herifi nasıl edeyim de yakalıyım geçeyim dedim ama ıslak zeminden tırstım Allahtan. Sonra düşündüm ulan nedir bu olay ben neden kafaya bu kadar taktım bu adamın beni geçmesini
? Cevabı psikolojik rahatsızlık olsa gerek. Tam ve olmuş bi birey bence asla birini sollamaktan keyif almaz. Almamalı yani. Hakkaten saçma bi hal çünkü bu...Bence ben ve benim gibiler incelenmeli
![]()
Saflığı yakalamalıyız. Bu hinliklerimiz hepimizi toptan çürütüyor.
Birbirimizin gazını almak mevzusuna çok katılmıyorum. Forumlar, en azından foruma üye insanları bir silkeleyip, uyandırmakla görevli yerler.
Bu yazılanları okuyan ve "ya evet, ben de böyleyim ve bu yaptığımın bir sebebi yok, boşu boşuna hayat kalitemi etkiliyorum" diyebilen ve bu gerçeği kafasında bir anlık geçirebilen insan, kazançtır. Çünkü herkes uyanmış durumda değil. Normal yaşantının bu olduğunu zannediyorlar...