Cevap: Ynt: Pro Ceed Motor Arızası Önemli!
Geçmiş olsun.Bölgenizdeki Tüketici heyetine başvurun.Elinizden ne geliyorsa yapın.Ama çelik motora güvenmeyin.
işinizi idareten yapıp gönderebiliyorlar.Tüketici heyettine başvururken Motorun sanayiye gittiğini belirtin ayıplı mal satıldığını
mutlak söyleyin uzun bir yol ama hakkınızı alırsınız bu konuda bir çok emsal karar var ya motor komple değişmeli yada aracın değerini vermeliler.
Yasal işlemler için henüz bir başvuruda bulunmadık. Yusuf abinin girişimlerinden sonra bugün Çelik Motor yol yardım servisinden Emre bey ile görüştük. İkame araç vereceklerini söylediler. Fakat aracın sorunu ile ilgili bir görüşme yapamadık.
Çok geçmiş olsun. Arabayı üretmekle iş bitmiyor, servis ağının iyi ve ilgili olması da biz tüketiciler için çok önemli, tabi ki firmaların da servis ağını oluştururken ne kadar araştırmacı ve seçici oldukları malum. Umarım en kısa zamanda çözüme ulaştırır ve sizi memnun edecek bir karar ile size geri dönüşünü yaparlar. Konuyla ilgili gelişmeleri bizimle buradan paylaşırsan da seviniriz.
Allah sabır versin, inşallah arzu ettiğin gibi bir netice alırsın kısa sürede...
Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Umarım kısa sürede sorunları çözeriz.
Burada bir iki küçük not düşmek istiyorum
Çelik motor a sonuna kadar güvenin kimseyi mağdur etmez
Motor sanayiye tamir için değil ölçü kontrolü için rektefeciye gitmiştir bu bütün markalar da olan bir işlemdir
Hak aramak konusunda sonuna kadar katılıyorum ama henüz hak arama hakkı elde edilmiş değil yani doğmamış çocuğa don biçmeyelim.
Eğer ki (küçük ihtimal) sorun çözülmez ise en doğru olan çözüm zaten çelik motor tarafından üretilir
Bunu bu site defalarca yaşadı tecrübe ile sabittir....
TeamPASAOGLU*
Yusuf abinin dediği doğru. Teknik ölçümler için motor rektifiyeciyi gitmiş. Yalan söylemiş olmayalım. Fakat bunu servisin yapması doğru olmaz mıydı? Yeterli teknik ekipman mı yok anlamadım.
Yusuf abi, sen varsan bir yerinde bu problemin, işlem tamamdır bence, hallolmuş saysın Emre

Sağolsun Yusuf abide gelişmeleri yakından takip ediyor.
İyi haberler bekliyoruz senden..Umarım düzelir..
İnşallah abi. Gelişme oldukça aktaracağım.
Ben çelik motora güvenmeyin derken başımdan geçene göre yazmıştım.Bunu belirtmekte fayda var.
Garantili teybim arıza yaptı 3 kere servise gitti her gidişinde 1-2 ay kaldı.Arıza giderilemedi.
Git gel 5-6 ay süre geçti.En sonunda direk çelik motoru aradım.Elektronik ürünlerde bizim yapabilecek bir şeyimiz yok dediler
servisle irtibata geçin diye yönlendirdiler.Bende kızdım toplama bilgisayar mı bu her parça için ayrı ayrı yeri arayalım ithalatçısı sizsiniz bu arabanın dedim.
zaten 5-6 ay zaman geçmiş yapacak bir şey yok diye salladılar.
Allah için bayraktar servis çok uğraştı kaç kere değişim talep ettiler onaylamadılar.servise gide gele teyip teyiplikten çıktı bende soğudum.
Teyip arıza yapınca çıkma teyip aldım onu kullandım.Eski teybi bir daha takmadım.
Benim demek istediğim hangi sorun olursa olsun üstüne düşün zaman geçmesin sıcağı sıcağına halledilsin.
birde böyle forumlardaki baskılar işe yarıyor.
Sizde talihsiz bir olay yaşamışsınız. Geçmiş olsun.
Geçmişte motor ve turbo arızası yaşamış bir kullanıcı olarak, kia ve çelik motor grubuna güvenmenizi öneririm. Sonuçta basit bir parça değişiminden söz etmiyoruz. Onarım, kontroller ve testler için zamana ihtiyaç duyulacaktır. Şu an beklemek yapılacaklar içinde en güzeli bence.
Çelik Motor'a güveniyorum tabiki yardımcı olmaya çalışıyorlar. Asıl problem sorunun ne olduğunun bulunamamış olması. Beklemedeyiz.
ben de şanzuman problemi yaşamıştım ertesi gün değişim haberi geldi garantiden az para da değil çok yardımcı oldular.
İnşallah bize de mağdur olmadan çözüm yolu üretirler.