Hep yetkili servise gittim, eskiden çıkmış olsaydı da herhalde yaparlardı. Belki de hiç öyle bir bülten çıkmadı bilmiyorum. Servise gittiğinde bunu netleştirebilirsen iyi olur zira bizim servisle sohbet edebilme imkanımız yok ne söylesek "yok öyle birşey" diyorlar.
-Bizim araçlardan bazılarında enjektör şakırdaması sorunu yaşayan arkadaşlar var... cevap : "yok öyle birşey" ...
-Bazı arkadaşlar şanzımanda ses sorunu vs. yaşadılar, şanzıman indirildi, düzeltildi, değişti vs... cevap : "yok öyle birşey"...
-Ama yaptırdıkları yetkili servisler bu sorunu kabul ediyorlar, soruna sebep olan hatalar giderilmiş yeni parçayla değiştirenler oldu... cevap: "forumlarda yazanlara inanmayın"
Benim asıl kızdığım nokta bu tavırlar. İnsan yaptığı işte biraz meraklı olur. Bu bilgileri not alalım, araştıralım, şimdiye kadar bu sorunlarla karşılaşmamış olabiliriz ama birgün bu şikayetle gelen olursa bilgimiz olsun hazırlıklı olalım demiyorlar. Ben servise, benim aracımda bu sorunlar var diye söylemiyorum ama sonuçta yetkili servis ve gitmişken bu tarz sorunlar için de yapılabiliyorsa kontrol etsinler diye söylüyorum ama nafile.