Sordum sormaz mıyım

Özellikle yumuşak olması,özellikle yüksek süratlerde viraj tutuşu frenaj ve ani kalkışlarda yumuşaklığı sayesinde tutunabilme esneklik kabiliyeti,ömürlü olması, sessizliği, darbelerde sesi fazla içeriye almaması vs.Ancak yazın biraz öter dedi ve benim dediğim gibi yeni lastiklerin artık birçoğu kaliteli, kötü lastik yoktur üst düzey lastik vardır ama gücüm yettiği sürece yine bu markalardan vazgeçmem diyor.Çok iyi hatırlıyorum usta arkadaşı ile otobanda 200-210km gibi bir süratle hafif bir virajı alırken ustanın nasıl dönmeyi düşünüyorsun şeklinde bakışını ve abi bende kalp var dediğini hiç unutmuyorum

Arka tekerleğin esnediğini yanak üstüne yaslandığını bariz şekilde hissetmiştim ancak babaya sorsam sorun yok herşey normal.Arabada önemli bir faktör tabii ki ancak lastiğin hiç bu kadar zorlandığını ama buna rağmen tutunup konfor ile birlikte yine performansını kusursuz hissettirdiğine şahit olmamıştım.Continental çok kaliteli ama alışkanlık yinede Michelini ilk sıraya koyarım özellikle yüksek süratlerde beni hiç tedirgin etmedi ve şaşırtmadı diyor.