3 hafta önce arkadaşım aldı. Israrla tavsiye ediyor. Ama bayii yerine, interneti tercih edebilirsin bayaa bi fiyat farkı varGoodyear efficientgrip performance öneririm. Kullanan arkadaşlarım memnun.
Lastik ebadiniz 16 mi 17 mi?Arkadaşlar merhaba,
Ceed 2013 consept plus dizel arac sahibiyim
Lastiklerimin 2 si balon yaptı değiştireceğim paylaşımlarınızı bekliyorum.
Internet'ten lastik alırken dikkat. Bazı ürünler vardırki internetten bence alınmaz.lastikte onlardan biri. Nerden bileceksin tezgahda ne kadar beklemiş. Mesela 3 yıl beklemiş lastiği bedava verselerde kullanmam.3 hafta önce arkadaşım aldı. Israrla tavsiye ediyor. Ama bayii yerine, interneti tercih edebilirsin bayaa bi fiyat farkı var
Kesinlikle katılıyorum.Tarihi geçik lastikler değilse bile eski tarihli olması yüksek ihtimal.Internet'ten lastik alırken dikkat. Bazı ürünler vardırki internetten bence alınmaz.lastikte onlardan biri. Nerden bileceksin tezgahda ne kadar beklemiş. Mesela 3 yıl beklemiş lastiği bedava verselerde kullanmam.
Lastik zaten 1-2 sene önce çıkmış. Kaldı ki; gönderdikleri lastik 2014 üretimi ve herkesin bildiği bir siteden aldılar. Lastiçideki fiyatı ile lastik başına 50 tl fark vardı. Bile bile de fazla ödemeye gerek yok diye düşünüyorumKesinlikle katılıyorum.Tarihi geçik lastikler değilse bile eski tarihli olması yüksek ihtimal.