Lastik proplemi

ikceed

New member
Arkadaşlar merhaba,
Ceed 2013 consept plus dizel arac sahibiyim
Lastiklerimin 2 si balon yaptı değiştireceğim paylaşımlarınızı bekliyorum.

rayen

Super Moderator
Goodyear efficientgrip performance öneririm. Kullanan arkadaşlarım memnun.

slhyldz

New member
Arkadaşlar merhaba,
Ceed 2013 consept plus dizel arac sahibiyim
Lastiklerimin 2 si balon yaptı değiştireceğim paylaşımlarınızı bekliyorum.
Lastik ebadiniz 16 mi 17 mi?
Ben 16 inc olanini 175 tl ye aldim. Ucretsiz montaj dahil metro dan. Rasim abinin tavsiye ettigi lastik.

gorkemsin

New member
3 hafta önce arkadaşım aldı. Israrla tavsiye ediyor. Ama bayii yerine, interneti tercih edebilirsin bayaa bi fiyat farkı var
Internet'ten lastik alırken dikkat. Bazı ürünler vardırki internetten bence alınmaz.lastikte onlardan biri. Nerden bileceksin tezgahda ne kadar beklemiş. Mesela 3 yıl beklemiş lastiği bedava verselerde kullanmam.

Serkan OĞUZ

New member
Internet'ten lastik alırken dikkat. Bazı ürünler vardırki internetten bence alınmaz.lastikte onlardan biri. Nerden bileceksin tezgahda ne kadar beklemiş. Mesela 3 yıl beklemiş lastiği bedava verselerde kullanmam.
Kesinlikle katılıyorum.Tarihi geçik lastikler değilse bile eski tarihli olması yüksek ihtimal.

sercan

New member
Kesinlikle katılıyorum.Tarihi geçik lastikler değilse bile eski tarihli olması yüksek ihtimal.
Lastik zaten 1-2 sene önce çıkmış. Kaldı ki; gönderdikleri lastik 2014 üretimi ve herkesin bildiği bir siteden aldılar. Lastiçideki fiyatı ile lastik başına 50 tl fark vardı. Bile bile de fazla ödemeye gerek yok diye düşünüyorum

Serkan OĞUZ

New member
Tarihleri dediğiniz gibiyse tabii ki fazla ödemeye hiç gerek yok, nerden nasıl geldiğinin bir önemide yok.Tanesi 50TL x4 lastik 200TL gibi güzel bir rakam yapıyor.Ben genelde hep tarihi lastiklere denk gelince artık görmeden inanmıyorum ama siz 2014 üretimi diyorsanız düşünmeye bile gerek yok.

gorkemsin

New member
Sercan kardeş yanlış anlama. Bende dikkat etmek lazım diyorum. Benim kişisel fikrim ben yinede almam. Huylanırım, pimpirikli adamımdır. Ucuza veriyorsa beklemiş olma ihtimali gelir aklıma, içim rahat etmez. Lastik önemlidir çünkü. Allah korusun. Bu memlekette başkasının canından çok kendi cebini düşünen çok insan var.

dellobaltino

New member
bence de internetten alınabilir. bir siteye bakmıştım lastiklerim fiyatı gayet uygun ve hepsinin üretim tarihi yazıyordu. Güvenilir sitelerde 2014 yazıp 2013 lastik göndereceklerini sanmam.

bmx

New member
Ben goodyerları internetten aldım.4 lastik almıştım 2 tanesi 1 ay önce 2 tanesi 2 ay önce üretimdi 2014 yılının.
tanesi 179 tl. bayide 210 verdiler.Sitenin hem hediye çeki hemde bir bankanın kredi kartı kampanyası vardı.
bunların hepsindende yararlanınca lastik başı 140 TL geldi.
arada çıkıyor kampanya hatta şu an bile hediye çeki kampanyası var.