Çözüldü Kia Yeni Cee'd Fren Problemi

c@n

Super Moderator
Rica ederim... 1 aya kadar yazilim gelecek servislere...

TeamPASAOGLU

amorusso

New member
Ynt: Kia Yeni Cee'd Fren Problemi

Sanirim Teknik Servis Bulteni ile bildirecekler, geri cagirma da olabilir, bence su an sorunun genel mi belirli serilerde mi ona bakiyorlar.

Daha once belirttigim gibi merkez pompasi ile ilgili 2011 de TSB yayinlandi Avrupa da, fakat sadece bazi sase numaralarini ve uretim yillarini kapsiyordu. Bazilarinda fren pompasi degisimi bazilarinda ise sadece kontrol oldu.

Artik surec basladi, simdi gelismleri takip edecegiz :)

GT-P6800 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

dellobaltino

New member
Cevap: Ynt: Kia Yeni Cee'd Fren Problemi

öncelikle bu konuyla ilgilenip emek harcayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Bana en yakın bayi Tekkar otomotiv. oraya gidip de yeni yazılım yükleten arkadaşlarlar olursa forumda yazarlarsa sevinirim. malum arasak yok öle bişi dicekler.

salih

New member
Öncelikle herkeze selamlar forma bu gün kaydoldum
yeni ceed aldım 10 gün kadar önce tatile çıktım bu gün döndüm yaklaşık 2000km yol yaptım formdan haberim yoktu aracı aldıktan sonra ankara içinde 1-2 kez abs problemi yaşadım şehir dışındada tatildeyken çokca yaşadım problemi araştırmak için internete baktım ve formu gördüm kaydoldum hem bu sıkıntıyı söylemek hemde merhaba demek istedim
yeni yazılım denmiş bunun için ne yapmamız gerekir ben tatilde kia yol yardımını aradım hafta içi arabaya baktırcam ..
birde profil resmini nasıl eklicem .
tekrardan herkese merhaba

berkan1981

New member
Arkadaşım öncelikle hoşgeldin servise gidip abs sıkıntısı yaşadığını soyluyceksin arıza kaydı actirip aracını test etmelerini iste ve gelicek olan yazılımın yuklenmesini iste

2012CEED

New member
SELAM ARKADAŞLAR
Bu konuda başımdan nerdeyse büyük bir kaza atlattım Allah tan hasarsız bir kazaydı. Bu konunun böyle çözüme kavuşacak olması sevindirdi. Ben kaza sonrası servisede gittim çelik motoruda aradım birşeyden anladıkları yok zaten. ABS nin çalışması böyle olur cevabıyla geçiştiriyorlar. Sanki biz bilmiyoruz gibi.Benim bindiğim araç çeşitli markalarla birlikte 26 ncı arabam. Yenisinede bindim eskisinede bindim. Doğan SLX in freni bile bundan daha iyi. Ama inşallah bu sorun çözülür. Çocuklarım bile bu arabaya binmekten korkar oldu. Bu konuda emeğe geçen arkadaşlara teşekkür ederim. Selamlar

ceronimo1978

New member
geçmiş olsun yazılım gelene kadar daha dikkatli kullanmaya devam o halde...

ahmymn

New member
Çözüm noktasında emeği geçen herkese teşekkürler... Herhalde artık kullanıcıların tespitlerinin doğru olup, ciddiye alınması gerektiğinin farkına varmışlardır...

salih

New member
HERKESE MERHABA
sabahtan arabayı bıraktım servise (sadece abs problemi için) arabayı lifte kaldırmışlar bilg. bağlamışlar test sürüşü yapmışlar vs.. bi sorun yok dediler.
bende usta ile test sürüşü önerdim nese yola çıktık olmucakya ne yapsam olmuyo nese toprak bi yol buldum orda dediğim oldu biraz hızlanıp (40km) frene bastım araba durmadı kendi hızyla yavaşlarken ustaya bakıp işte dedim ayağımda frende tabi bida yaptım bida oldu usta geçti yaptı ondada oldu bişe diyemedi tabi..
nese sonuçta sorun yok diyolar ama dedimide anladılar hafta içi denetleme olucakmış usta ilk söylicem şey senin sıkıntı olucak dedi bakalım haftaya gelecem dedim eğer rampa yaparsalar bende tavrımı değiştcem sonuçta aileyle biniyorum arabama

bide bunları yaparken usta abi lasti yararsın dedi bende gerekirse parçalarım dedim yeterki derdimi anlatım ... neyse uzattım biraz doluyum ondan bakalım haftaya nolacak..
internettende bahsettim pek oralı olmadılar yazılımdanda kimsenin haberi yok bide sabah teslim ettiğim kişi bi kaç araba aynı problemle geldi dedi akşamki usta daha önce böle şikayet gelmedi dedi !!!

c@n

Super Moderator
Salih bey daha oncede konuya yazdim... su an servislerin bu konudan haberi yok... celik motor daha bulten yayinlamadi... konuda bunu acikca yazdim.. yazilimin servislere gelmesi icin en az 1 ay lazim diye yazdim.. lutfen konuyu takip edin, servislere yazilim gelince sizde burdan ogrenmis olacaksiniz..

TeamPASAOGLU

metin

New member
Bugün arabayı servise götürdüm abs beynine yeni yazılımlar 10 güne kadar geliomuş

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

bcinar20

New member
bu sorunun çözülmesinde emeği geçen herkese teşekkürler... Servisler yazılım için herhangi bir ücret talep edecek mi?

Tesla

New member
Servisler bu iş için ücret talep edemez çünkü üretim hatasına yönelik bir düzeltme bu.

huss25

New member
malesef lozan antlaşmasında musul ve kerkükün verilmesi bundaki en büyük etken.

akrepkral86

New member
Arkadaşlar halen daha bu frenler konusunda servislerde bir gelişme yok mu servislere daha gelmediği yazılım

salih

New member
Hocam hangi bayi 10 güne gelir dedi ben geçen gün aradım henüz bile yok dediler gerçi gelince forumda paylaşılacağı söylendi İNŞ. kısa sürede çözülür

Tesla

New member
Bir gelişme yok heralde?

besto02

New member
Konuyu vaktim oldukça sizin aracılığınız ile takip etmeye çalışıyorum.Gaziantepte ikamet ediyorum ve servise böyle bi çözümün olduğundan bahsettim fakat ilgililer bu konuya çok uzaklar.Çözümden bahsettiğimde sadece tek ustam haricinde hiç kimsenin takip etmediğini farkettim.bu sorundan dolayı aracımı kullanmaktan çekiniyorum.Bu çözümün servislere dağıtılmasının ne kadar uzayacağından veya dağıtılacağı tarihi 3 aşağı 5 yukarı değilde kesin belirlenen bi tarih varmı acaba ? berkan1981 e de göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim..

c@n

Super Moderator
Daha gelen bir haber yok.. yarin soracagim son durum nedir diye.. cevabi yazarim buraya..

TeamPASAOGLU

akrepkral86

New member
Abi sordun mu bir haber var mı fren yazılımı hakkında