Çözüldü Kia Yeni Cee'd Fren Problemi

ceed61

New member
Disklerle ilgili bir sorun olabilir.

Tesla

New member
Aracımda düzeltilebilecek sorun çıktı diye niye satayım, zarar edeyim? 2 yıl beklenmiş, 2 yıl daha frene dikkat ederek bineriz artık. Servislere kayıt yaptırmak en mantıklısı lakin Denizli servisi araçtasorun yok, frenler normal deyip geçti mesela. Diğer araçlarla da karşılaştırınca boş yolda testte aynı gibi ama fark olduğu kazalardan belli işte. Bir kayıt daha açtırayım da yazılım gelince haber versinler bari. Belki öncelikli ararlar falan.
[MENTION=1448]karaşimşek[/MENTION], Frenlerinizde titreme varsa sıcakken(uzun frenleme sonrası) disklerinizi yıkatmış ya da suya girmiş olabilirsiniz. Diskler eğiliyor bu durumda. Peugeot'ta aynı titreme sorunu salıncak burçlarının değiştirilmesiyle çözülüyordu. Disklerin eğilip eğilmediğini kontrol ettirin. Eğilme varsa traşlanabilir ya da değiştirirsiniz. Yoksa salıncak burçlarını değiştirtmeyi deneyin. Belki düzelir. 25-35 lira birşey zaten. Ceed'de titreme sorunu yaşamıyorum ben. Yazılımla ilgili birşey olsa titreme ortak olurdu.

sid

New member
Türk dizleri gibi ilerleyen bir sorun, teşhis 8 ay, ilk yazılım atılması 2 ay oldu derken..yazılımın gelmesi ile sıraya girme falan 2-3 ay. Sonrasında 2 yıl garantisi geçti, sarf üründü para peşin kırmızı meşin olacak gibime geliyor.
Yazıklar olsun ne diyeyim, ilk konuda sorun var derken nerdeyse burda ki birkaç kişi linç edeceklerdi beni. Paramın hakkı buysa haram olsun.

karaşimşek

New member
Umarim dediginiz gibi cozumu kolay bir problemdir. Ilk firsatta servise gidip cozumu sizlerle paylasacagim

c@n

Super Moderator
Arkadaşlar yazılımlar servislere bugün itibari ile duyuruldu... Birkaç güne araçlara yüklenmeye başlanacak.. Şikayeti olan veya şikayetini bildirmiş araçlara haber verilecek.. Şikayetini bildirmeyenler direkt servislere başvurup yazılımın yüklenmesini isteyebilirler...

rayen

Super Moderator
Bravo Can, iyi takipcisin. :)
Sadece yeni cee'd sahipleri mi güncelleme yaptıracak? Yoksa eski cee'd sahipleri de güncellemeden yararlanacak mı? bunu da net bir biçimde açıklarsan milletin kafasında soru işareti kalmasın, gerekli olmayanlar da servisleri boşuna işgal etmesinler. :D

c@n

Super Moderator
Abi bir işe el attık, o işi bitirmek gerekiyordu...;) Yazılım yeni cee'd ler için abi, eski cee'd leri kapsamıyor...

ceronimo1978

New member
Can Bey aksiyon ve takibiniz için çok teşekkürler. Araçlarında Paşaoğlu yazılımı yüklü olanlar için, serviste abs yazılım güncellemesi yaptırdıktan sonra tekrar paşaoğluna gidilmesi ve yazılımın güncellenmesi gerekecek mi? Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen bilmeyenlere yol gösterebilir mi?Teşekkürler.

berkan1981

New member
Can Bey aksiyon ve takibiniz için çok teşekkürler. Araçlarında Paşaoğlu yazılımı yüklü olanlar için, serviste abs yazılım güncellemesi yaptırdıktan sonra tekrar paşaoğluna gidilmesi ve yazılımın güncellenmesi gerekecek mi? Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen bilmeyenlere yol gösterebilir mi?Teşekkürler.
Ozelden ulasirsaniz yardimci olurum

salih

New member
Arkadaşlar yazılımlar servislere bugün itibari ile duyuruldu... Birkaç güne araçlara yüklenmeye başlanacak.. Şikayeti olan veya şikayetini bildirmiş araçlara haber verilecek.. Şikayetini bildirmeyenler direkt servislere başvurup yazılımın yüklenmesini isteyebilirler...

İlgi ve alakanız için TEŞEKKÜRLER ankara içinde heralde aynen geçerlidir benim başayarda kaydım var aramassalar c.tesi ziyaret ederim birde yazılım yükletenler hangi serviste yüklediklerini paylaşırsa güzel olur

icmumcu

New member
ilgi ve alakanız için teşekkür ederiz. ben de en kısa zamanda servis ile iletişime geçeceğim.

Tesla

New member
Ben de bayimle görüştüm bugün. Yakında geri çağırma işlemi başlatacaklarmış. Yazılımın tamamlanmış ve servislere gönderilmiş olması sevindirici.

akrepkral86

New member
Arkadaşlar ben bugün servise gittim ve fren yazılımını yaptırdım frenler süper oldu artık yaptırmadan öncede servisteki elemanla test sürüşü yaptık söylediğim halde kesin olarak emin olmak istediler herhalde önce düz yolda denedik frenleri herhangi bir sorun olmadı sonra yokuş aşağı frenlerin sertleşmesi olayı meydana geldi ve böylece yeni yazılım yüklettirdim ve rahatladım sonunda bu konuda emeği geçen herkese çok tşk ederim darısı diğer arkadaşların başına inş

gorkemsin

New member
Arkadaşlar ben bugün servise gittim ve fren yazılımını yaptırdım frenler süper oldu artık yaptırmadan öncede servisteki elemanla test sürüşü yaptık söylediğim halde kesin olarak emin olmak istediler herhalde önce düz yolda denedik frenleri herhangi bir sorun olmadı sonra yokuş aşağı frenlerin sertleşmesi olayı meydana geldi ve böylece yeni yazılım yüklettirdim ve rahatladım sonunda bu konuda emeği geçen herkese çok tşk ederim darısı diğer arkadaşların başına inş
hangi servise gittin kardeş öğrenebilirmiyiz?

gorkemsin

New member
En başta Can arkadaşımıza ve bu konu üzerinde hassasiyetle duran tüm arkadaşlara çok teşekkürler. artık ceed in tadından yenmez :) bu arada ben kendi adıma da buradan Çelik Motor a teşekkür ediyorum. Bazı arkadaşlar çok geç kaldıklarını telaffuz ediyorlar ama her işin incelikleri vardır. Aklımıza gelmeyen kırk turlu sıkıntıları vardır. Sabır gösterdik ve istediğimize ulaştık....herkes güle güle güvenli bir şekilde arabasını kullanır artık. :)

Srhn

New member
Ynt: Kia Yeni Cee'd Fren Problemi

Bu yazilim eski kasalara uymuyomu acaba ya:S

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi