Kia erbek otomotiv istanbul kavacik bayi kampanya

KİA ERBEK SEMİH

New member
Rot balans ayari :60 tl
4 lastik sök -tak balans:40 tl semih bekgöz:05493422003
bilgisayarli fren testi :30 tl
nitrojen gaz basimi :40 tl
klima fresh :30 tl
pasta cila uygulama :100 tl
xenon :300 tl
park sensörü göstegeli:120 tl
kia lazer kapi içi işik tk:200 tl

işçilik ve kdv dahil fiyatlardir.

New ceed xenon montaji yapilmaktadir.

Genel oto kuaför hizmetimiz kasim 2013 itibariyle hizmete girecektir.

Ceed club tr üyelerine periyodik bakim ve onarimlarda %15 yedek parça %30 işçilik indirimini yil sonuna kadar kiş bakim onarim kampanyasi olarak uygulayacağim.

Saygilarimla

berkan1981

New member
Hayirli olsun

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ceronimo1978

New member
hayırlı olsun. piyasada satılan xenon'ler ile ilgili araç beynine zarar verildiği söyleniyordu dolayısıyla garantiyi bozuyordu. Sizdeki uygulamayı biraz açar mısınız?

Tekrar teşekkür ettim.

KİA ERBEK SEMİH

New member
Standart xenon yeni kia araçlarina doğrudan uyum sağlamiyordu röle ile montaji yapilmasi gerekiyordu bu tarz montajlar zarar verebilir ancak canbus özelliklikli dediğimiz doğrudan montajini yapabildiğimiz xenon zarar vermiyor ki zarar verseydi 1 yil içinde mutlaka geri dönüş olurdu kendi kullandiğimiz araçlardada mevcut 1 yildir ayni şekilde kendimizde kullaniyoruz sorun yaşayacağinizi zannetmiyorum

bcinar20

New member
hayırlı uğurlu olsun... Aracım 29 binde gebzede oturduğum için kartal tekkara gitmeyi düşünüyordum ama ciddi indirimleriniz olacaksa kesin gelirim

Tesla

New member
Hayırlı olsun. Forumda sorulara yanıt verebilecek servis üyenin olması iyi oldu.

KİA ERBEK SEMİH

New member
en uygun fiyat,en kaliteli hizmet ve gereken müşteri memnuniyetini sağlayacağıma inanıyorum,servis konusunda dilediğiniz her türlü soruyu sorabilirsiniz.aynı zamanda donanımlı ve müşterinin rahat edeceği bir servisimiz mevcut sizleri servisimize bekliyoruz aldığınız hizmet verdiğiniz parayı karşılayacaktır.

berkan1981

New member
ilk siteden musteriniz ben oldum ilginiz ve Indiriminiz icin cok tesekkurler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

omurkadir

New member
semih bey hoşgeldiniz.
67500km ara bakım yaptırmak istiyorum ekstra olarak fren hidroliği değişimi yaptırıcam
ne tutuyor acaba ona göre sakarya dan istanbula geldiğim bir ara uğrarım servisinize...

bcinar20

New member
yeni ceed lerdeki fren problemi ve geliştirilen yazılımı hakkında bilginiz var mı? dizel 30 bin bakımı indirimli ücreti ne kadar?

trburock

New member
Bugün 15.000 bakımı için semih beyin yanına gıttım kendısı gercekten cok ılgılı burdan bı kez daha ılgısi alakası ikramları ve indirimleri için tesekkür edıyorum sürekli kafamı kurcalayan xenon uygulamasınıda sayesınde yaptırdım herkesede tavsıye edıyorum hıc bır sıkıntı olmadı kafanız rahat olabilir :)

KİA ERBEK SEMİH

New member
Eski kasa ceed sanirim aracinizin plakasini alabilirmiyim doğru fiyati vermek adina ayrica geçmişini sorgulamak isterim,gereken indirimi yaparim sakaryadan gelecekisiniz bizim için çok önemli sizi memnun edemezsek bizim ayibimiz.

KİA ERBEK SEMİH

New member
Plaka alabilirsem gerekli bilgiyi verebilirim eski kasa ceed sanirim hizmetimizden memnun kalacağiniza inaniyorum cep numaramdan bana ulaşabilirisiniz.

enjanka

New member
Merhaba Semih Bey. İlginiz için teşekkürler. 30000 bakımı için ben de bir fiyat teklifi alabilir miyim. Aracım 2012 ceed motion otomatik. Yalnız benim araçta dpf var ve yağ 5/30 olacak. Ha bir de aklıma gelmişken, yağı kendimiz getirebiliyor muyuz?