Kia erbek otomotiv istanbul kavacik bayi kampanya

bcinar20

New member
aracımın 30 bin bakımını bugün erbek serviste yaptırdım, ilgi ve alakadan, uygulanan fiyat indiriminden dolayı semih bey'e teşekkür ediyorum.. Herkese tavsiye ederim...

zeg

New member
yav semih hocam cok güzel yazmıssın ama ben Malatyadayım. Anca yolumuz oralara düşerse ugrayabilirim. özellikle xenon yaptımayı cok istiyorum.istanbul'a yolum düşerse kesin ugrayacagım

sadik170

New member
Semih bey merhaba,
2012 aralık sonunda aldığım yeni ceed aracım için yıllık bakım zamanı geldi. Bugün erbek otomotivi aradım ve 15bin bakımında neler yapıldığını ve ücretini sordum.
Motor yağı
Yağ filtresi
Polen filtresi
Hava filtresi

değişimleri yapıldığı ve rutin bazı kontrollerin yapıldığı söylendi. Ücret olarak 350 TL fiyat olduğu belirtildi.
Öncelikli olarak yağ markası shell olduğu için kafama takıldı. Açıkçası ben kendi yağımı getirmek isterdim, castrol ya da Mobil 1 markalarından birini. Ancak aracın garanti dışı kalacağı söylendi. Bu konuda yapabileceğiniz birşey yok mudur? Shell marka kullanmak istemiyorum çünkü. Ayrıca bu foruma özel fiyat teklifi alabilir miyiz?
Bir de benim aracımda abs yazılımı güncellenmedi ve sorun var düşük hızlarda abs devreye giriyor. Bununla alakalı yazılım yükleniyor mu?
Bu forumda bir arkadaşımızın rölantide titreme ve devir stabilitesi problemi vardı ve çözüldüğü söylenmişti garanti kapsamında parça değişimi yapılmış. Bunu siz de yapıyor musunuz.
Bu konulardaki cevabınıza binaen gelecek hafta cumartesi günü aracımın bakımını erbek te yaptırmak isterim.
eşekkürler.

KİA ERBEK SEMİH

New member
Fiyat gerçekten uygun polen filtresi şuan stoğumuzda ve fabrikada mevcutta yok ve kiş aylarinda klima kullanimi pek olmayacaği için yaza doğru ayrica değiştirmeniz benim tavsiyemdir daha sağlikli olur bu şekilde fiyat 320 tl olacaktir.umarim memnun kalirsiniz servisimizi ziyaret edin isterim 05493422003

c@n

Super Moderator
Fiyat gerçekten uygun polen filtresi şuan stoğumuzda ve fabrikada mevcutta yok ve kiş aylarinda klima kullanimi pek olmayacaği için yaza doğru ayrica değiştirmeniz benim tavsiyemdir daha sağlikli olur bu şekilde fiyat 320 tl olacaktir.umarim memnun kalirsiniz servisimizi ziyaret edin isterim 05493422003
30 bin bakim icin fiyat verir misiniz..??

TeamPASAOGLU

omurkadir

New member
erbek de foruma özel indirimler sürüyor mu?

c@n

Super Moderator
Sen niye fiyat istiyorsun, anlamadım. :D
Arkadas icin abi...:D ben bakim isleri artik cok ucuz...:D aslinda tum parcalarim falan cok ucuz... :) orjinal 17 jantlar 800 tl mesela...:D yurdum mali arac kullaninca boyle oluyor...:D

TeamPASAOGLU

sbeyazit

New member
Bugün Erbek Otomoyiv'de 30000 bakımını yaptırdım. Ayrıca aracın rolantide titreme sorunuyla ilgili olarak da kasnak değişimi yapıldı. İlgil, alaka ve işçilik on numara. Fiyat da gayet makul.Bakım yaptıracak kişilere gözüm kapalı tavsiye edebilirim. Ayrıca Semih Bey ve Ömer Bey'e de ilgilerinden dolayı buradan tekrar teşekkür ederim.

dellobaltino

New member
ya bu bakımlarda neden servisin istediği yagı koymak zorundayız ki. aracın manuelinde shell yag kullanıcan diye bişey yazmıyor. önemli olan gerekli standardı sağlamasıdır. ben aracıma mobil 1 esp formula 5 w 30 yağ koymak istiyorum. gerekli standardı sağladıktan sonra kapalı kutusuyla getirdikten sonra aracın garantisi neden bozuluyormus anlamadım. ya benim verdiğim yagı kullanıcan yada istersen dünyanın an kaliteli yağını getirsen bile kabul etmem. mantıga bak. nasıl olsa aracın garantisi bozulmasın diye pasa pasa benim verdiğim yagı kullanmak zorundalar düşüncesi! Peki bütün kia servislerinde bu shell standart mı ben sırf bu yüzden başka bir şehirdeki kia servisine gitmeyi bile göze alırım.

Serkan OĞUZ

New member
Mehmet bey bende bu konuda fazlası ile sitem ediyorum.Daha önceki mesajlarımda görmüşsünüzdür,çok iyi bir yağ götürdüğüm halde oradaki arkadaşlarım sıkıntı yaşamamam için iyi niyetli şekilde uyarıp elimdeki yağı koymayalım dediler.Burda amaç bilindiği üzere garanti konusu ile insanları korkutup,kendilerine esir edip zorunlu olarak stoklamış oldukları yağı kullandırmak ve para kazanmak.Bir yerde ticarethane diyorum,para kazanmak zorunda diyorum ama yinede kabul edemiyorum.Bütün Kia servislerinde aynı yağ kesinlikle kullanılmıyor,benim anladığım ve hissettiğim yağı kimden uygun alıyorsa onu kullanıyorlar bu kadar basit.İzmirde zaten 2 tane servis var ben gittiğim servisten şaşmıyorum Castrol Edge kullanıyorlar şu anda,diğer servisin ise Lukoil kullandığını öğrendim.Sizlerden duyduğum üzere Shell kullanılıyor,yani kesin ve net olarak Kia tarafından belirlenmiş bir marka yok.Belki tavsiye edilen yağ olarak bir önerileri vardır ama hangi servis bu kurala uyuyor belli değil?Ya kendileri bu kurala uymuyorlar yada hangi sentetik yağ olursa olsun araç sorun yaratmıyor.Netice itibariyle araçların bu kadar yağ seçecek kadar hassas olduklarını düşünmüyorum.Aracım 5-30 diyorsa Castrol 5-30 ile giderim ama Shell 5-30 ile gitmem yada sorun çıkarırım durumu yok bu yüzden ortak tavsiye edilen olmazsa olmaz denen bir yağ markası olmadığı için benim getirdiğim yağı kabul etmemeleri çok saçma ve mantıksız.

dellobaltino

New member
amaçları para kazanmaksa gene kazansınlar bişey dediğim yok. koyarsın bikaç alternatif marka isteyen istediğini secer. koy servisine shell mobil castrol falan ben de arasından seceyim gene para kazanacaksan kazan. ya bazen servislerin bu tavrına inat boz garantiyi git yaptır diyorum dışarda kendi kendime!

Serkan OĞUZ

New member
Valla aynısını servis şefi arkadaşımada söyledim,sırf bu tavır yüzüne daha uygun bir şekilde hemde kullandığınız malzemeden aşağı kalmayacak ürünler alıp garanti falan dinlemeyip gözümü karartacağım dedim.Sonuçta işi bilen birisin zeytinyağı,ayçiçekyağı koymuyorsun sorunda çıkmaz ama olur ya %1 ihtimal birşey olur tutarlar yağ konusuna bağlar tadın kaçar diyorlar.İşin gerçeği benim derdim garanti dışında kalması falan değil.Sonuçta verdiğimiz paralar az buz para değil,yarın birgün satarken servis bakımlı olması satışta çok olumlu etki yaratıyor.Kendim bakımını yaptırdım desen bu sefer faturasını dahi göstersen servis bakımlı araç tercih sebebi oluyor dolayısı ile aracın ister istemez değer kaybediyor yada ikinci tercih olarak kalıyor ettiğin zararda cabası.

c@n

Super Moderator
Arkadaslar binde 1 bile olsa bu riski almaya deger mi..?? Burada asil soru bu olmali... netice de adamlar isi nasil garantiden halletmesek diye yer ararken bu riski almaya bence degmez...

TeamPASAOGLU

cevatkal

New member
Arkadaslar aracim 13.750 km de gecen topkapi shell den yakit aliyodum.saolsun oranin calisanlari samimi soyluyorum isinin ustalari olmuslar ilgi alaka muazzam cam suyumu dolturttum motor antifirizini doldurdular yagina bakalimmi dediler bakin dedim adamlarin icine mi dogdu artik bilmiyorum.motor yagim sinirin altina inmisti.bende varsa elinizde koyun dedim.topkapi kia eresin oto hemen yanlarinda zaten onlarda kia nin kullandigi motor yagini getirdi koydular.sunu ogrenmek istiyorum benim arac garantiden ciktimi yani simdi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cevatkal

New member
Ben gecenlerde benzin alirken saolsunlar yagina bakalimmi dediler buyrun bakin dedim aracim 13750 km de.bir baktilar yag sinirin altina inmis.bende yeni yag koydurdum yagin markasi shell di.kialar bunu kullaniyor dedi.icim rahatladi.peki aracim garantiden ciktimi simdi yani..

cevatkal

New member
Arkadaslar ikinci yazimi ilki gelmedi zannedip tekrar yazdim kusura bakmayin...

Serkan OĞUZ

New member
Ben gecenlerde benzin alirken saolsunlar yagina bakalimmi dediler buyrun bakin dedim aracim 13750 km de.bir baktilar yag sinirin altina inmis.bende yeni yag koydurdum yagin markasi shell di.kialar bunu kullaniyor dedi.icim rahatladi.peki aracim garantiden ciktimi simdi yani..

Cevat bey siz yağ koyduğunuzu söylesenizde söylemesenizde 15.000km bakımı için zaten servise gitmek zorundasınız.Sizin koyduğunuz yağ mevcut kullanılmış yağın üzerine ilave olmuş iyide yapmışsınız çünkü 15.000km'ye oldukça az bir süre kalmış.Siz mevcut zamanı gelmiş bakımı yaptırıp hiçbirşey söylemeyin bence.Burdaki tek eksi durum vermiş olduğunuz yağ parasıdır bence,aracın sağlığı açısından bunada eksi durum denmez zaten.

magule

New member
Oncelikle hayirli olsun. Araci gebze camlicadan almistim. İlk bakimi orda yaptirdim gayet memnun kalmistim.
Sonra bayi kapandi :)

Yazilim guncelleme icin tekkar a gittim gittigime pisman oldum. Rezil bir musteri deneyimi sunuyorlar daha da kapisini acmam.

Erbek hakkinda yakin cevremden de guzel yorumlar aliyorum. Onumuzdeki ay 30 bin bakimi icin Erbek deyim.