amorusso
New member
1.3 dizel astra gibi bir arabaya cok yetersiz, gidip birde sifir alacaksin
bence birinden dene oyle karar ver, hakikaten gitmeyen bir araba, yine de hayirli olsun ama o kadar paraya da yazik.
Ön konsoldan gelen sesi çok kafaya takmayın. Konsol yumuşak plastik. Dolayısıyla çıtır çıtır ses yapıyor bozuk olda. elinle bastır gösterge panelinin üstüne yine alırsın sesi. Benim eski astrada da ses vardı ama o daha kötü. o çıtır çıtır değil sert plastik olduğundan bozuk yolda çatur çatur. bir kere yerinden oynadımı bir plastik konsolda dahada zor o sesi kesmek.Evet mantıklı![]()
+1967Uğur sen git astra al. Zaten babanda ceed var. Sıkılınca değiştirirsin![]()
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Sadece yakıt değil tabiki kriterim. fransız arabaları yakıt olarak gerçekten ekonomik araçlar fakat ben tiplerini sevmiyorum malesef.. Arabanın güzelliği de önemli tabi.. Kia ceed gerçekten çok keyifli ve güzel bir araç biliyorum en son tercihimi ikisinide tekrar kullandıktan sonra vericem teşekkürler tekrar..Valla henüz 4-5 gündür yeni Ceed Concept Plus 1.6 Dizel Otomatik aracımı kullanıyorum ve keşke şu da olsaydı dediğim bir eksik özelliği yok gibi. Kısa bir zaman oldu ama her bindiğimde inanın çok keyif alıyorum. Daha önce sıfır olarak aldığım 2011 Skoda Octavia Elegance paket aracımdan bile daha keyifli geldi diyebilirim. Benim aracım otomatik olduğundan ve aldığımdan beri yoğunlukla şehir içinde kullandığımdan yakıt değerleri biraz yüksek görünüyor ama zamanla düşecektir sanırım. Ayrıca düşmese bile bence değer çünkü araç gerçekten çok keyifli. Yeni astrayı hiç denemedim ama bugüne kadar birçok marka araç kullandım ve kesinlikle Ceed bir adım önde. Tek kriteriniz yakıt ise Fransızlara bakın derim. Şahsen ben 1.3 araca 60 bin TL para vermem. Bu arada satacağını düşünerek bir araç almak tamamen mutsuzluğa mahkum olmaktır bence. Bugüne kadar onlarca araç alıp sattım ve size şunu söyleyebilirim ki aracınız temiz ve km si de çok yüksek değilse inanın her türlü satarsınız. He bu 3 günde olmaz belki 10-15 günde olur ama mutlaka değerini veren olur. Saygılar..
hocam aklını karıştırmak istemem ama acizane bir tavsiye....yeni leon...tip dersen tip, motor dersen motor, yakıt tasarrufu diyorsan oda var. golfun fiyatı gereksiz yuksek o yuzden almam. o zaman ceed ve leondan baskası yok benim gozumde...Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Sadece yakıt değil tabiki kriterim. fransız arabaları yakıt olarak gerçekten ekonomik araçlar fakat ben tiplerini sevmiyorum malesef.. Arabanın güzelliği de önemli tabi.. Kia ceed gerçekten çok keyifli ve güzel bir araç biliyorum en son tercihimi ikisinide tekrar kullandıktan sonra vericem teşekkürler tekrar..
Tavsiye için teşekkür ederim fakat leonun içi çok sade geliyor bana o yüzden onu elemiştimhocam aklını karıştırmak istemem ama acizane bir tavsiye....yeni leon...tip dersen tip, motor dersen motor, yakıt tasarrufu diyorsan oda var. golfun fiyatı gereksiz yuksek o yuzden almam. o zaman ceed ve leondan baskası yok benim gozumde...
Üstad dışı harika ama ön konsol çok basit görünüyor ceed'e göre. Evet dsg büyük avantaj ceedin tam otomatiğine göre lakin ceedin bence diğer birçok hasmına göre en büyük artısı uçak görünümlühocam aklını karıştırmak istemem ama acizane bir tavsiye....yeni leon...tip dersen tip, motor dersen motor, yakıt tasarrufu diyorsan oda var. golfun fiyatı gereksiz yuksek o yuzden almam. o zaman ceed ve leondan baskası yok benim gozumde...
İşte budurYa da Biraz Bekle yeni ceed gt gelsin![]()