..:: Günlük Sohbet ::..

serkanuludag

New member
Hocam gecen hafta anadolu yakasinda gul al da sordum 530 tl birde kampanya geregi cin mali tablet hediye ediyorlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

berkural34

New member
Teşekkürler herkese. 275 tl oldukça makul gibi ama 530lira 45 bin için çok pahalı geldi bana. O fiyat yeni kasa için falan olabilir . Yarın erbeke giderim heralde , broşürü var parçada yüzde 15 , işçilikte yüzde 30 indirim yazmışlar . Pahalı gelirse eve dönerken mar otoya giderim artık :)

deadgarden

New member
Daha mar otoyada ppark sensörumu taktırmaya gidemedim:)

aLi

Yönetim Ekibi
Yilbasindan sonra bulusalim ne dersiniz? Yekten erkek erkege bir organizasyon yapalim. Yeni gelenleri taniyalim tanisalim.

ceronimo1978

New member
Evt bulusalim artik. Harun, Tumay buyukcekmece e5 cikisi edirne yonundeki ilk tuvturkde tavan folyolu gectim. Mimaroba miydi neydi hatirlayamadim. Hatta xenonlar takiliydi yay vardi hafif kusurlu yola devam

huss25

New member
aracımı bir hafta içinde satabilirim almayı düşünen varsa en geç ocak ayının ilk haftasında son kararımı vermiş olucam şimdiden alıcı varsa bilgim olursa iyi olur 11500 kmdeki aracımın ilk bakımı yapılmıştır 7200 kmde mazot dahil tüm filtreler değişmiştir kararım kesin değildir piyasa ile ilgili gelişmelerden dolayıdır yatırım amaçlı bir durum itibari ile satmayı düşünmekteyim ciddi alıcı varsa piyasasının 2 bin tl altına burdaki arkadaşlara vermeyi düşünürüm kredi filan olmayacak nakit olması kesin tercihimdir aracımı satmaya karar verdiğim gün satıp parası ile bir yatırım aracında pozisyon almalıyım.

rayen

Super Moderator
Ortaya bir fiyat koyarsanız, arkadaşların karar vermeleri daha kolay olur.

huss25

New member
Ortaya bir fiyat koyarsanız, arkadaşların karar vermeleri daha kolay olur.
doğru söylüyorsunuz fiyat konusunda piyasanın altına vericem lakin çok ani bi durum oldu piyasayı araştırıyorum fiyatı belirleyince hemen yazıcam.
tabi bu arada kesin kararımde belli olucak satma konusunda durum netleşicek yani.

huss25

New member
fiyat araştırması yaptım lakin ya milletin eurodan haberi yok yada bu arabanın ikinci eli gerçekten ölü 51 bin tlye concenpt plus otomatik yazmış herif satamıyor 12 binde kusur yok demiş ayrıca bahsi geçen aracın fiyatı 65 bin manuelin fiyatı 61,550 ki yılbaşından sonra bu kur ile 65 bin altı zor otomatik için bu fiyat 70 bin ama aracımı 53 den yazmayı düşünüyordum demekki kimse yüzüne bakmayacak neyse arkadaşlar bu iş olmaz görünüyor bugün gidip kasgo ile trafik sigortasını yenileyecektim onları halledeyim bari kesin bir karara varmadan burayı meşgul ettiğim için kusura bakmayın ayrıca aracımdan tamamen memnunum başka bir fırsat için satmayı düşünmüştüm olmadı hayırlısı.

By_Cesar

Active member
Günaydınlar abiler,kardeşler,Arkadaşlar..
Bu gün itibariyle aracın km'si 5555 oldu. 21 Ekim - 2 Ocak toplamda 72 gün. İlk aracıma göre daha az km yapmışım onu fark ettim ??
Herkese uzun km'li kazasız belasız geçireceği keyifli sürüşler diliyorum ceed ile.
Güzel bir gün ve hafta sonu geçirmeniz dileğiyle ?
Ekli dosyayı görüntüle 819
Ekli dosyayı görüntüle 820
Ekli dosyayı görüntüle 821

Bir kaç foto ile renklendirelim forumu ?

iPhone 'den gönderildi. ;)

By_Cesar

Active member
Devletin yolsuzluk olaylarının açığa çıkmasıyla vatandaştan alacağı vergi oranlarını yeniden düzenleyerek alkol,sigara,temel besin maddeleri vb. ve araç ötv fiyatlarında yaptığı zamdan sonra bizim araçların fiyatlarına bir bakın derim. Yazık yemin olsun yazık insanları resmen keriz yerine koyuyorlar artık. Allah bildiği gibi yapsın bunları yazıklar olsun!!!

Ekli dosyayı görüntüle 822

21 Ekimde 62.500 Anahtar teslim fiyatı olan ceed concept plus olmuş 69.000 Tl. Eyyy halkım uyan artık uyannn!!!