..:: Günlük Sohbet ::..

rayen

Super Moderator
Katılım
5 Eki 2011
Mesajlar
3,749
Tepkime puanı
832
Puanları
113
Castrol iyidir. Bir sorun olmaz. Ben aracı aldığımda Castrol magnetic etiketi vardı motorda. Yani Kia castrol öneriyor. Şimdi yeni kasalarda durum nedir bilmiyorum.
 

aLi

Yönetim Ekibi
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
2,947
Tepkime puanı
233
Puanları
63
Yaş
42
Konum
İstanbul
Valla Tümay ruhsata işli degilse hafif kusurlu geçersin herhalde.
 

rayen

Super Moderator
Katılım
5 Eki 2011
Mesajlar
3,749
Tepkime puanı
832
Puanları
113
Cevap: Re: ..:: Günlük Sohbet ::..

muayneye gırıcem tavan kaplama ıle geçermıyım ?
Bildiğim kadarıyla geçemezsin, çift renk olayına giriyor. Böyle olunca da ruhsata ikinci renk olarak işlenmesi gerekiyor. Yine de tüvtürk sayfalarından muayene için gerekli bilgileri alabilirsin. Baktım bu konuyla ilgili bir bilgi yok ama tadilat diye bir bölüm var. Kaplamayı tadilat kabul ederlerse kesin geçemezsin. İnşallah kabul etmezler. :)
http://www.tuvturk.com.tr/TUVTURK-MuayeneOncesiCheck-List.pdf
 

serkanuludag

New member
Katılım
27 Kas 2013
Mesajlar
574
Tepkime puanı
93
Puanları
0
Konum
istanbul Tarabya
tumay geçemiyorsun malesef
geçen gün arkadaşım geçemedi... hatta soonruf olmasına ragmen çaktılar. cam siyah tavanı da siyah yaptı uyumlu olsun diye ... hemen çakıyorlar
 

Serkan OĞUZ

New member
Katılım
28 Eki 2013
Mesajlar
1,127
Tepkime puanı
280
Puanları
0
Yaş
45
Bence şansınızı deneyin derim tekrar gitme hakkınız olduğu için belki başka bir ağır kusur çıkarsa zaten onu halletmek için zaman ayırıp tekrar muayeneye gireceğiniz için böyle bir durum yaşanırsa şansınızı denemiş olursunuz.
 

omurkadir

New member
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
2,360
Tepkime puanı
147
Puanları
0
Yaş
2024
Konum
ist.
geçen yaptırdım.
varsa xenonları da sök yanlız sisteki xenon durabilir hafif kusurlu.
cam filmi hafif kusur.
tavan geçmez muhtemelen onu sor.
 

huss25

New member
Katılım
19 Ara 2012
Mesajlar
219
Tepkime puanı
21
Puanları
0
Konum
İstanbul
WWDC 2013′te pek çok yeniliğini tanıtan Apple, ”iOS in the Car” adı verilen ve kullanıcının iPhone’unu araç içi ekrana yansıtmayı mümkün kılan yeni platformunu duyurdu. Siri’yi otomobillere entegre etmek adına pek çok otomobil üreticisiyle temas kuran Apple, ”iOS in the Car” ile entegrasyonu bambaşka bir seviyeye taşıyor. Bu platform sayesinde sürücülerin gözlerini yoldan ayırmadan Haritalar, mesajlar ve diğer uygulamalardan faydalanmaları mümkün olacak. Aralarında Honda, Ferrari, Mercedes, Nissan, Chevrolet, Kia, Hyundai, Volvo ve Jaguar’ın da bulunduğu üreticilerin 2014 yılında piyasaya sürecekleri otomobillerde ”iOS in the Car” entegrasyonuna yer vereceği ifade edildi.
 

berkural34

New member
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
645
Tepkime puanı
85
Puanları
0
Yaş
32
Yakın zamanda bakım yaptıran oldu mu ? Fiyatlar ne seviyelerde , benim araba 45100 oldu . Bu cumartesi bakıma sokmam lazım , mar oto mı yoksa erbek e mi gitsem ? 15 bin bakımı ersu yurt , 30 bin bakımı marda yaptırmıştım .
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
2,667
Tepkime puanı
223
Puanları
0
Yaş
47
Konum
Sakarya
ben yaptırdım geçen ay (3 yıl yada 45.000 km)

275 tl'ye yaptırdım Sakarya/Sandıkçılarda....
 
Üst