..:: Günlük Sohbet ::..

rayen

Super Moderator
Castrol iyidir. Bir sorun olmaz. Ben aracı aldığımda Castrol magnetic etiketi vardı motorda. Yani Kia castrol öneriyor. Şimdi yeni kasalarda durum nedir bilmiyorum.

aLi

Yönetim Ekibi
Valla Tümay ruhsata işli degilse hafif kusurlu geçersin herhalde.

rayen

Super Moderator
Cevap: Re: ..:: Günlük Sohbet ::..

muayneye gırıcem tavan kaplama ıle geçermıyım ?
Bildiğim kadarıyla geçemezsin, çift renk olayına giriyor. Böyle olunca da ruhsata ikinci renk olarak işlenmesi gerekiyor. Yine de tüvtürk sayfalarından muayene için gerekli bilgileri alabilirsin. Baktım bu konuyla ilgili bir bilgi yok ama tadilat diye bir bölüm var. Kaplamayı tadilat kabul ederlerse kesin geçemezsin. İnşallah kabul etmezler. :)
http://www.tuvturk.com.tr/TUVTURK-MuayeneOncesiCheck-List.pdf

serkanuludag

New member
tumay geçemiyorsun malesef
geçen gün arkadaşım geçemedi... hatta soonruf olmasına ragmen çaktılar. cam siyah tavanı da siyah yaptı uyumlu olsun diye ... hemen çakıyorlar

Serkan OĞUZ

New member
Bence şansınızı deneyin derim tekrar gitme hakkınız olduğu için belki başka bir ağır kusur çıkarsa zaten onu halletmek için zaman ayırıp tekrar muayeneye gireceğiniz için böyle bir durum yaşanırsa şansınızı denemiş olursunuz.

omurkadir

New member
geçen yaptırdım.
varsa xenonları da sök yanlız sisteki xenon durabilir hafif kusurlu.
cam filmi hafif kusur.
tavan geçmez muhtemelen onu sor.

huss25

New member
WWDC 2013′te pek çok yeniliğini tanıtan Apple, ”iOS in the Car” adı verilen ve kullanıcının iPhone’unu araç içi ekrana yansıtmayı mümkün kılan yeni platformunu duyurdu. Siri’yi otomobillere entegre etmek adına pek çok otomobil üreticisiyle temas kuran Apple, ”iOS in the Car” ile entegrasyonu bambaşka bir seviyeye taşıyor. Bu platform sayesinde sürücülerin gözlerini yoldan ayırmadan Haritalar, mesajlar ve diğer uygulamalardan faydalanmaları mümkün olacak. Aralarında Honda, Ferrari, Mercedes, Nissan, Chevrolet, Kia, Hyundai, Volvo ve Jaguar’ın da bulunduğu üreticilerin 2014 yılında piyasaya sürecekleri otomobillerde ”iOS in the Car” entegrasyonuna yer vereceği ifade edildi.

berkural34

New member
Yakın zamanda bakım yaptıran oldu mu ? Fiyatlar ne seviyelerde , benim araba 45100 oldu . Bu cumartesi bakıma sokmam lazım , mar oto mı yoksa erbek e mi gitsem ? 15 bin bakımı ersu yurt , 30 bin bakımı marda yaptırmıştım .

ben yaptırdım geçen ay (3 yıl yada 45.000 km)

275 tl'ye yaptırdım Sakarya/Sandıkçılarda....