..:: Günlük Sohbet ::..

Srhn

New member
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

Gunaydinn herkese

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Srhn

New member
şimdi kafama takılan bişi var 115 lik araçlarla 128lik araçların yağları bakımları farklımı oluyor servis bu tarz bişey söyledi yağlarımı farklıymıs neymiş dogrumu bu

gokhanMT

New member
https://borcsorgula.ispark.com.tr/ rezalet neredeyse bütün arkadaşlara ceza gelmiş bana da 1 lira kesmişler bu nedir ya ne cezası kaç kez park ettiysem peşin ödediö hatta 15 dakka bedavaymış ben 2 dakkaya 3 tl verdim bikeresinde memleket sanki işgal altında arkadaş nedir bu muamele.:mad::mad::mad:
bizler görür müyüz bilmem ama torunlarımız görecektir eminim, birgün evin kapısı çalınacak bu daire artık senin değil bizim diyen birileri de çıkacaktır.. :mad:

Srhn

New member
şimdi kafama takılan bişi var 115 lik araçlarla 128lik araçların yağları bakımları farklımı oluyor servis bu tarz bişey söyledi yağlarımı farklıymıs neymiş dogrumu bu?

berkural34

New member
Ben gittigimde bana da sordular ama fark var mi yok mu bilemiyorum . Polen filtresi gibi sallamasyon bir neden gosterirler . Kesinlikle servislerin cogunun ayni zihniyete sahip oldugunu dusunuyorum , insanlari kaziklamadan baska hicbir sey yapmiyorlar .

Srhn

New member
bi yerden geçirmeye bakıyorlar gibi ya ben anlamadım aynı motor ne farkı olabılırkı arabamda ruhsatta 115 yazıyo ama abilerimiz sölediğine göre 128 likmiş 2012 conseptler

Srhn

New member
iyi allaha şükür senin keyifler nasıl

işler çok yoğun bu aralar birde evi tadilata soktum ustalarla uğraşıyorum....

şu işler bitsin ilk iş tatile çıkacağım...

bizlerde iyi abi şu tadilat işi zaten başlı başına bir dert ustalarla uğraşmak falan gecen yaz bizde yaptırdık ordan biliyorum kolay gelsin abi

berkural34

New member
Benim keyfim de cok iyi , bu donemi de kapattik okulda :) onumde uzun bir tatil ve staj var :)
tadilat olayi ise eger evde esya varsa allah sabir versin diyorum , eski evden biliyorum bende cok stresli ...

şimdilik ölçüleri falan aldılar kırıp dökmeye başlamadılar hepsini 1 hafta 10 günde bitireyim istiyorum o yüzde ustaları denk getirmeye çalışıyorum.

eşya işine gelince de tadilata girdi bu kadar yenilikten sonra bizimki eşyaları da değiştirelim dedi eskileri satıyorum yenilerin siparişini verdim 3 haftada geliyor.

Srhn

New member
hayırlı olsun abi Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

greatottoman

New member
2012 yeni ceed aldım yılbaşında
tekkar serviste indirim yapacaktı diye hatırlıyorum
ceedclubtr üyelerine
doğru mu hatırlıyorum?
15000 ilk bakımına girecek de..
yardım lütfen.