..:: Günlük Sohbet ::..

rayen

Super Moderator
Hayırlı olsun Berkay. Güle güle kullan, dikkatli kullan. :)

metin

New member
Ceed clup tr ailesinin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını temmenni ederim

Çok şey bilmek önemli değil önemli olan doğruları bilmektir

Srhn

New member
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

Herkese mutlu pazarlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

berkural34

New member
Bugun 30 bin bakimini yaptirdim , on balatalarda degisti ( bana erken gibi geldi gerci ) . Anlamadigim sey polen filtrelerindeki ucurum fark. Bazi servisler yerli kullaniyor 15 lira , bazisi orjinal 73 lira. Polen filtresine 73 lira vermek koydu resmen . İsin ilginci ise celik motor garantili araclarda orjinal kullanilsin diyormus , ilerde klima ile ilgili problemlerde kabul etmeyiz falan filan .

Srhn

New member
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

Bugun 30 bin bakimini yaptirdim , on balatalarda degisti ( bana erken gibi geldi gerci ) . Anlamadigim sey polen filtrelerindeki ucurum fark. Bazi servisler yerli kullaniyor 15 lira , bazisi orjinal 73 lira. Polen filtresine 73 lira vermek koydu resmen . İsin ilginci ise celik motor garantili araclarda orjinal kullanilsin diyormus , ilerde klima ile ilgili problemlerde kabul etmeyiz falan filan .
Hangi servste yaptirdin bakimi berk totalde ne kadar tuttu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

c@n

Super Moderator
Oyle sacma sey olur mu... yan sanayi mali da yaptiran celik motor.. kutusunun uzerinde celik motor yaziyor.. eger garantiye sokmazlar ise o polen filtresi ile akraba olurlar... bunu sana kim demisse orjinali satmak icin sallamis derim...

TeamPASAOGLU