ali gürbüz
New member
Antifrizli cam suyu 4.90
Arac ici priz 30 lira
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arac ici priz 30 lira
kalmamış valla cumadan sonra bimde izdiham vardıSilecek suyuda alsaydin kardes cok uygundu
bi kaç sitede senın sorunları yakın sorunları okudum aracı mazotla yıkatın yada limonlu su gibi seyler yazıoduBenim on cama otoparkin tavaninda su akmis kirecli heralde , kurumus bide . Ne yaptiysam cikaramadim , sonaxin konsantre cam suyunu doktum sildim olmadi. Nasil cikar bu , tirnakla kazimak bile etki etmiyor . Jilet olayina da korktum cami cizer , zarar verir diye , tavsiyesi olan var mi acaba ? Belki birisinin basina gelmistir .
Nalburdan gaz yağı al gotur yikamaciya once komple gazyagi sonra normal yikama snrada boya koruma cila olay bitmistirbi kaç sitede senın sorunları yakın sorunları okudum aracı mazotla yıkatın yada limonlu su gibi seyler yazıodu
ben dolapdere-otokoçtayken aynı sorunla bir focus gelmişti. o çok uzun süre kalmış otoparkta ön ve arka cama çok işlem yapıldı araç koruma sistemlerinden o kadar içine işlemiş ki sonunda hem ön hem arka cam yenisi ile değişti. eğer camın iç kısmına geçtiyse kireç değişimden başka çare yok.Benim on cama otoparkin tavaninda su akmis kirecli heralde , kurumus bide . Ne yaptiysam cikaramadim , sonaxin konsantre cam suyunu doktum sildim olmadi. Nasil cikar bu , tirnakla kazimak bile etki etmiyor . Jilet olayina da korktum cami cizer , zarar verir diye , tavsiyesi olan var mi acaba ? Belki birisinin basina gelmistir .