..:: Günlük Sohbet ::..

amorusso

New member
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

Bende gitcem aku takviye kablosu 9.90 galiba :)

GT-P6800 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

omurkadir

New member
220prizle tel tutacagi aldim navigasyon lazim olunca takiyorum is goruyor.
silecek alacaktim 45 50 55cm var bimde 2.5tl
onler kac bizim olur mu
arkasi kac bide esas benim arkasi donmus gitti uyar mi bilen?

berkural34

New member
Benim on cama otoparkin tavaninda su akmis kirecli heralde , kurumus bide . Ne yaptiysam cikaramadim , sonaxin konsantre cam suyunu doktum sildim olmadi. Nasil cikar bu , tirnakla kazimak bile etki etmiyor . Jilet olayina da korktum cami cizer , zarar verir diye , tavsiyesi olan var mi acaba ? Belki birisinin basina gelmistir .

rayen

Super Moderator
Önce elma sirkesi ile temizlemeye çalış. Elma sirkesinden sonra kil (toprak degil, oyun hamuru gibi birşey :)) uygula yine çıkmazsa atas valler kireç sökücü kullan. Bunları perpa ticaret merkezinde erdem boya var, oradan alabilirsin. Yukarıda link vermiştim, gitmeden önce telefonla sorunu anlat sana yardımcı olurlar.

ali gürbüz

New member
Temde cok guzel yagmur yagiyor.
Arabanin altindaki butun tuz , solusyon ve diger kimyasal maddeler gidiyor .
Beles alt yikama:D

Sent from my iPhone using Tapatalk

rayen

Super Moderator
Biraz önce motorul taşıtlar vergisi ödedim.
2012 Proceed için 413,50 Tl
2010 Ceed Sw için 310,00 Tl
Toplam 723,50 Tl.
Kendimi öpücüklere boğulmuş hissediyorum. :D

hayırlı olsun rasim abi senin kadr olmasada önümüzdeki hafta bende bir öptüreceğim kendimi

olsun ö öpücükler bize yol su elektrik olarak geriye dönüyor. Gerçi hepsi özelleşti artık vergi ödemeye gerek yok ama genede alışkanlık biz ödeyelim...:D

Srhn

New member
Benim on cama otoparkin tavaninda su akmis kirecli heralde , kurumus bide . Ne yaptiysam cikaramadim , sonaxin konsantre cam suyunu doktum sildim olmadi. Nasil cikar bu , tirnakla kazimak bile etki etmiyor . Jilet olayina da korktum cami cizer , zarar verir diye , tavsiyesi olan var mi acaba ? Belki birisinin basina gelmistir .
bi kaç sitede senın sorunları yakın sorunları okudum aracı mazotla yıkatın yada limonlu su gibi seyler yazıodu

gejder

New member
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

bi kaç sitede senın sorunları yakın sorunları okudum aracı mazotla yıkatın yada limonlu su gibi seyler yazıodu
Nalburdan gaz yağı al gotur yikamaciya once komple gazyagi sonra normal yikama snrada boya koruma cila olay bitmistir

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tugia

New member
ben dolapdere-otokoçtayken aynı sorunla bir focus gelmişti. o çok uzun süre kalmış otoparkta ön ve arka cama çok işlem yapıldı araç koruma sistemlerinden o kadar içine işlemiş ki sonunda hem ön hem arka cam yenisi ile değişti. eğer camın iç kısmına geçtiyse kireç değişimden başka çare yok.