Valla can abi bunun çözümünün işi sıkı tutmak olduğunu düşünmüyorum. Bakın burda biçok yeni üye bu forumun diğerlerinden çok farklı olduğunu samimiyetin ve düzeyin olduğunu belirtiyor. Bu konuda benim bi görüşüm yok zira bu denli takip ettiğim yazdığım başka bi forum olmadı ve şimdi de yok. Fakat samimiyet yardımcı olma ve iyi yürekli insanların olduğu bi yer olduğunu düşünenlerdenim buranın. Nasıl ki bi arkadaş aldığı yeni arabasının bizim ceedlerden çok daha performanslı üstelik az yaktığını söylediğinde herkes saygıyla karşılayıp yazmaya devam ediyor( misal DH'de cep telefonu haberlerinde ve araba forumunda millet benzeri durum olduğunda karşıdakinin aracını yada cihazını kötülemek adına her lafı ediyor..) aynı şekilde burdaki insanların bir kısım CANIM TÜRKİYEMden

farklı olarak futbolu da siyaseti de düzeyli tartışabileceğini düşünüyorum. Velhasıl tartışmayı bilmiyoruz diyerek belli konularda susmaktansa bilakis konuşup, neresinden konuştuğunu bilmeyenleri doğal seleksiyonla sürü dışına itmek bence daha etkili ve doğru olur.