Futbolda transferler

babıesrar

New member
Arkadaşlar belki yeri değil ama şansımı deneyeyim dedim:p.. Beşiktaş, tolga zengin yada sinan bolat'tan birini alacakmış kaleye. Tolgayı biliyorum da sinanla ilgili fikri olan var mı?

babıesrar

New member
Öyleyse yönetici arkadaşlar kaldırabilir konuyu. Benim yapma şansım yok sanırım.. Bilmiyordum böyle bir kural olduğunu.. Gerci 19 mayisla ilgili bi konu açmıştı bi arkadaş. Kutlamak ile ilgili yorumlar vardı. Bana sorarsanız orda da siyaset var ama sanırım bayram adını aldığı için bu kuraldan bahseden olmamıştı.. Ayrıca GENEL SOHBET adı altında bi kısım varsa ve orda 'burda istediğiniz konuyu açabilirsiniz' denmisse futbol sanat siyaset konuşmanın neresinde bi arıza olur ki..

c@n

Super Moderator
Sonunda her zaman tartisma ciktigi icin bu tarz konulara cok sicak bakmiyoruz... malum fanatizm hat saffada canim Turkiye'm de...;) yoksa tabi kide bir sakincasi yok... ama biz isi siki tutalimda sikinti olmasin...:)

TeamPASAOGLU

babıesrar

New member
Valla can abi bunun çözümünün işi sıkı tutmak olduğunu düşünmüyorum. Bakın burda biçok yeni üye bu forumun diğerlerinden çok farklı olduğunu samimiyetin ve düzeyin olduğunu belirtiyor. Bu konuda benim bi görüşüm yok zira bu denli takip ettiğim yazdığım başka bi forum olmadı ve şimdi de yok. Fakat samimiyet yardımcı olma ve iyi yürekli insanların olduğu bi yer olduğunu düşünenlerdenim buranın. Nasıl ki bi arkadaş aldığı yeni arabasının bizim ceedlerden çok daha performanslı üstelik az yaktığını söylediğinde herkes saygıyla karşılayıp yazmaya devam ediyor( misal DH'de cep telefonu haberlerinde ve araba forumunda millet benzeri durum olduğunda karşıdakinin aracını yada cihazını kötülemek adına her lafı ediyor..) aynı şekilde burdaki insanların bir kısım CANIM TÜRKİYEMden ;) farklı olarak futbolu da siyaseti de düzeyli tartışabileceğini düşünüyorum. Velhasıl tartışmayı bilmiyoruz diyerek belli konularda susmaktansa bilakis konuşup, neresinden konuştuğunu bilmeyenleri doğal seleksiyonla sürü dışına itmek bence daha etkili ve doğru olur.

c@n

Super Moderator
Valla Fatih kardesim bunun ornekleri I cok gorduk malesef, hic ummadigimiz adamlardan hic ummadigin yorumlar alinabiliniyor... isi en bastan siki tutmamizin sebebi budur.. malesef klavye delikanlisi cok var Canim Turkiye'em de.. o yuzden gel biz bu ise boyle devam edelim sonra kimse kimseyi uzmesin biz de yonetim olarak sert tedbirler almayalim..:) tecrube konusuyor diyelim...;)

TeamPASAOGLU

babıesrar

New member
Cevap: Re: Futbolda transferler

Peki abi öyle olsun. Sana zahmet konuyu kilitleyelim. Benim yetkim yok sanırım..

c@n

Super Moderator
Konuyu kitlemeye gerek yok...:) acik kalsin.. ama sakin beni yanlis anlama...;) daha once basima geldigi icin bu kadar temkinliyim...:)

TeamPASAOGLU