babıesrar
New member
elazığ kia kapandı da bilgin. ondan dolayı malatyaya yöneldikmalatya ya geldi elazığa gelmedi meselesi olamaz maille gönderiyor istanbul yazılımı servislere
elazığ kia kapandı da bilgin. ondan dolayı malatyaya yöneldikmalatya ya geldi elazığa gelmedi meselesi olamaz maille gönderiyor istanbul yazılımı servislere
bence biz bu olayı o şekilde büyütürsek onlardan daha çok zarar görürüz. ikinci elde araçlarımız para etmez. adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna dememişler.servisle tekrardan görüştüm otomatik araçlar için geçerli bir güncellemeymiş bu söylediğiniz.
aracı servise bırakmaya gittiğimde çok dikkatimi çeken bir olay oldu servisteki görevli arkadaş ben diğer tarafta dururken bir müşteriyi aradı aracının frenleriyle alakalı bir güncelleme olduğunu ve servise gelmesi gerektiğini söylüyordu yani aslında bişeyler olduğunu biliyorlarda el altından yapmaya çalışıyorlar çünkü bu konudan çok mağdur var ve tazminat hakkı doğabilir bence bundan korkuyorlar.
bu konu çok yazıldı çizildi forumda...foruma sonradan katılanlar olabilir ve bilmiyorlardır ama servislere gidip te öyle bir yazılım yok cevabı alan arkadaşlara söylüyorum. İstanbul Anadolu yakasında ben gül-al da yaptırdım. Yazılımı attırdığımda arabam tam 1 yaşındaydı ve aracıma doğum günü hediyesi oldu ama şunu diyebilirim ki bende sanki yeni bir araca binmeye başlamış gibi oldum. 1 yıl içerisinde 5-6 kez başıma gelen absnin erken devreye girme problemi (birinde ciddi bir kazadan son anda yırtmıştım) frenler ile ilgili güncellemeyi yaptırdığım son 3 ay içersin de hiç başıma gelmedi. artık önümdeki arabaya daha fazla yaklaşabiliyorum. lastikleri de değiştirdikten sonra (bence arabalarımızın üstündeki orijinal lastik beş para etmez) yağışlı havalarda daha rahat hareket edebileceğim. yağışlı havalarda yada buzlanmanın olduğu yollarda bu lastiklerin performansı bana göre berbat. çok dikkatli gitmek lazım.