doğuş gibi firma olmaz olsun ayarım komple grup ve sirketlerinin coguna ona benzemesin mümkünse gelen gideni aratır

.
satış elemanları tam bir rezalet gırtlagına yapışmalık alışmışlar ne dese millet kabul etmesine farkı bişey oldumu sallamıyorlar
mesela: benle arkadasım gittik osırada ben babama arakdasm kendsine bakıyor cc. bakalım gel 2li alırız iyi olur diye. boş masaya koyduk popomuzu elemandan ne bir hosgeldiniz falan yok.
ben: cc istiyoruz dedim 2 tane
satıs: yok şuan elde cc (kafasını zahmet edip ekrandan ayırmıyor)
b: olmaması dert degil alınana kadar bekleriz
s: gelmeyecek
b: bana 2 tane beyaz sunrooflu 18 jantlı ve bixenonlu cc fiyatı ver nezaman gelcekse
s: beyaz gelmiyo sadece gri var gelecek
b:ver tamam onu ver neymiş fiyatı ogrenim bi
s:93 bin dedi ve kalktım gittim direk
den ozamanın parasıyla arkama bakmadan kalktım o sene o araca 86ya fiyat teklifi baska vw bayisinden arkadasm almıstı.
bunu gibi olay cok akradasıma ve banada dahada oldu yazmıyım simdi uzuncana
dogusun diger getirdigi armani ayakkabılar Tr'ye sokan onlarmış. arkadasımın ayakkabısı durduk yere burnu içine göçtü 800liralık ayakkabının haliyle götürdü garantiden red cevabı verdi. okadar para doküp armani dedigin ayakkabıyı zahmet edip kutuya bile koymamışlar garantiden onayı cıkmayıp geri gonderirken, kutuyu gectim daha fazla ezilmesin diye icine kagıt bile koymamış, kargo poşetini bir açtık ayakkabı karsımızda iyice ezilip büzülmüş. olay tüketici mahkemesinde şuan
onun dışında
ama şuda bir gerçekki adamları hakkaten tebrik ediyorum halk arabası halk arabası diye bilinen vw'yi aldı onun premium markaymıs gibi çakıp çakıp duruyor, donanım fakiri araçları resmen sırayla satıyorlar millette koyun gibi almayada devam ediyor