Ceed modifiye

34DP0589

New member
Bende ceed pro 2011 var aracı 4 çeker yapmayı düşünüyor nasıl olur ?

Berkan

New member
olur olmayacak bişey yok ama oncelikle büyük fantazi ve nakite ihtiyacın olur.
araca uyucak 4 ceker sistemi bulman arkaya transfer edicek kutuyu sokusturucak aracın altında bir yer açman gerekicek sensörler ıvırlar zıvırlar aklıma gelmeyen birton parça.neredeyse bir ceed parasına yakın para harcarsın parca bulma uydurma ve temin kısmını hiç saymıyorum.

Herakles

New member
Audi grubundan s3 Yada quatro kazalı bir araç bulursan bu araçlardaki sistem uyarlanabilir ayrıca şanzumanda gerekecek debriaj çok güçlü olması...vs çok iyi bir ustayla bu iş olur ama çok para ve emek zaman ister ayrıca aracın alt gövdesi ciddi ölçüde değişmesi gerek yaptınız diyelim aracınızın kalkışı çok iyi olacak fakat sonraki hızlanması çok kötü olur eskiye nazaran bence satıp bi s3 8L kasa alın alayına gitsin :)

ERGE

New member
Ali'ye katılıyorum ve berkana. ciddi bir bütçe ayırmak lazım bu işe. Satıp daha düşük madelli s line düşünülebilir.

34DP0589

New member
Arabayı satamıyorum o yuzden istediğim bi klasmanda arabayı yapmaya çalışıyorum ustam çok iyi bir usta araba şuan serviste makyaj turbo ve intercolır değişiyor yazılım da var tek sıkıntım otomatik 4 ileri olması

34DP0589

New member
En yakın buluşmada daha ne yaplabilir konuşup tartışmak isterim

Berkan

New member
ustanın iyiliği kadar dediğim gibi parça temin uydurma vs ve nakit kısmın önemli

otomatikten manuele geçirmek desen çok daha kolayda.ümit arzu kırmak istemem ama 4 çeker dedinmi devete hendek atlat daha kolay olur

Herakles

New member
4 çeker yaparsan aracı dediğim gibi performans kaybı yaşarsın...daha hantal olur ve aracın kg olarak artar şanzuman upgrade yap Yada Manuel'e dönebilirsiniz

Berkan

New member
Cevap: Re: Ceed modifiye

4 çeker yaparsan aracı dediğim gibi performans kaybı yaşarsın...daha hantal olur ve aracın kg olarak artar şanzuman upgrade yap Yada Manuel'e dönebilirsiniz
+ olarak 1-2 litre daha fazla yakar