olur olmayacak bişey yok ama oncelikle büyük fantazi ve nakite ihtiyacın olur.
araca uyucak 4 ceker sistemi bulman arkaya transfer edicek kutuyu sokusturucak aracın altında bir yer açman gerekicek sensörler ıvırlar zıvırlar aklıma gelmeyen birton parça.neredeyse bir ceed parasına yakın para harcarsın parca bulma uydurma ve temin kısmını hiç saymıyorum.
Audi grubundan s3 Yada quatro kazalı bir araç bulursan bu araçlardaki sistem uyarlanabilir ayrıca şanzumanda gerekecek debriaj çok güçlü olması...vs çok iyi bir ustayla bu iş olur ama çok para ve emek zaman ister ayrıca aracın alt gövdesi ciddi ölçüde değişmesi gerek yaptınız diyelim aracınızın kalkışı çok iyi olacak fakat sonraki hızlanması çok kötü olur eskiye nazaran bence satıp bi s3 8L kasa alın alayına gitsin
Arabayı satamıyorum o yuzden istediğim bi klasmanda arabayı yapmaya çalışıyorum ustam çok iyi bir usta araba şuan serviste makyaj turbo ve intercolır değişiyor yazılım da var tek sıkıntım otomatik 4 ileri olması
4 çeker yaparsan aracı dediğim gibi performans kaybı yaşarsın...daha hantal olur ve aracın kg olarak artar şanzuman upgrade yap Yada Manuel'e dönebilirsiniz
4 çeker yaparsan aracı dediğim gibi performans kaybı yaşarsın...daha hantal olur ve aracın kg olarak artar şanzuman upgrade yap Yada Manuel'e dönebilirsiniz