Ynt: Cam Tavan Problemi... O araç
Arkadaslar hepinize merhaba... 1.5 gundur ancak firsat bulabildim sizlerle son durumu paylasmk icin ama bu sure zarfinda internetin ve telefonun cekmedigi yerde oldugumdan dolayi ve su an.itibariyle de 40 saattir uykusuz olarak yaziyorum. Durumu uzlasma yoluyla cozume kavusturduk celik motor ile ama son bir asama karsilikli taahhutleri iceren protokol imzalanma asamasi kaldi.
Tabiki oncelikle olarak, forumdan once hicbir tanisikliligimiz olmamasina ragmen, tum samimiyeti ve varligi ile destegini esirgemeyen yusuf abiye cok tesekkur ederim. Forumun gercekten abisisin

Degerli yorumlariniz ve fikirleriniz ile katkilariniz icinde tum arkafaslara ayri ayri tesekkur ederim. Bundan sonra umarim bayilerin bizleri magduriyetini degil, yaptiklari guzellikleri konusabiliriz. Belki degerli yoneticilerimizden bayiler veya servisler basligi adi altinda bir bolum acilarak bu veya buna benzer konularin canli ve dinamik idamelerini saglayabiliriz...
Yeni ceedli olarak fiziki olarakta artik sizlerleyim, guzellikleri paylasmak umuduyla...
Not; eger zamanim ve imkanim olsaydi, aninda paylasmk isterdim. Ama bu kadar uykusz olarak bile sizlerle durumu paylasmk icin ilk firsati degerlendiriyosam bu da sizleri ve forumu ciddiye aldigimi, isim cozulsun sonrasi onemli degil vs gibi bir durumun varolmadigini gosterdigini saniyorum.
Sn amarusso; araci bile bile alip sonra ayagi kaldirmak gibi ... yorumu yapmadan once yusuf abiden detaylari almani ve sonrasinda yenibir yorumla katkida bulunmani temenni ediyorum, tarafsiz bir yaklasim acisindan...