Cam Tavan Problemi... O araç

josefsalvatini

Yasaklı Üye
Ynt: Cam Tavan Problemi... O araç

Yoruma gerek yok arkadaşlar olay çözüldü ahmet gerekeni yazar merak etmeyin

josefsalvatini

Yasaklı Üye

Merak edenler için aslında kusur benim görüşüme göre tamamen ozdemirler bayinin
Çelik motor yine fazlası ile gerekeni yaptı koray bey be pınar hanima yaklasimlarindan ötürü çok teşekkürler

Kim ne derse desin çok çabuk reaksiyon verip gerekeni en uygun şekilde sağlayan çelik motor çok teşekkürler
26 agustos lansmanin da birçok bölüm den bulunan kişiler ile tanıştık ne kadar duyarlı ve ilgili olduklarını görmüştük Teşekkürler ilgilerine

c@n

Super Moderator
Işte benimde söylemek istediğim buydu...

Sent from my HTC One X using Xparent Red Tapatalk 2

haykol

New member

[quote author=josefsalvatini link=topic=1839.msg49152#msg49152 date=1353684506]
Yoruma gerek yok arkadaşlar olay çözüldü ahmet gerekeni yazar merak etmeyin
[/quote]

Merak ettim sorun nasıl çözüldü ? ??? Ahmet bey bir açıklama yapmamış.

josefsalvatini

Yasaklı Üye

Valla biraz sitem edeyim o zaman ahmet kardeşime sorunu çözulene kadar çok çabuk bilgi verdi ama çözümle ilgili bilgiyi paylaşmakta gecikti biraz:)
Abi 2000 tl indirim 3 yıl bakim şeklinde ve cam degisecek

amorusso

New member

Yargisiz infaz olmasin, ama olayi basindan beri takip ettim, kusurlu araci bile bile alan, ortaligi ayaga kaldiran birisi var, bizim abiler elinden geleni yapmis . Bu da forumun kaale alindigini gosterir, diger yandan lekeli tavan degisimi, ekstra indirim, ucretsiz bakim , varsa boyle bir araba ben de istiyorum. Bem celik motor olsam , bu kadar kiyak cekmem :) arac sahibi celik motor'a ve ceed club tr'ye bol bol dua etsin :)

borabjk

New member

Açıkcası forumda hiç kimseyi tanımıyorum hiçbir buluşmayada katılmadım ancak forumda açılan bu konuya karşı bu kadar duyarlı yardımcı olmaya çalışan bir insanı takdir ve tebrik etmek lazım konuyu baştan sona okudum ve gerçekten "josefsalvatini" arkadaşımızın çabalarını yardımlarını ben şahsen takdir ve tebrik ederim.

josefsalvatini

Yasaklı Üye
Ynt: Ynt: Cam Tavan Problemi... O araç

[quote author=borabjk link=topic=1839.msg1#msg1 date=1353785234]
Açıkcası forumda hiç kimseyi tanımıyorum hiçbir buluşmayada katılmadım ancak forumda açılan bu konuya karşı bu kadar duyarlı yardımcı olmaya çalışan bir insanı takdir ve tebrik etmek lazım konuyu baştan sona okudum ve gerçekten "josefsalvatini" arkadaşımızın çabalarını yardımlarını ben şahsen takdir ve tebrik ederim.
[/quote]Teşekkürler bora elimizden geldiğince yardimci olmaya calisiyoruz

omurkadir

New member
valla guzel cozulmus. hic ses yok insallah arabanin tadini cikariyordur geziyordur bol bol ne diim :D:D:D yoksa yazardi sanirim.

Sent from my GT-I9300 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

c@n

Super Moderator

Valla burda Yusuf abinin çabası tartışılmaz, valla hepimize gerçekten abilik yapıyor... Burda bir teşekkürde Çelik Motor'a, olayı gerçekten büyük duyarlılıkla işi tatlıya bağladılar... Ve çabukluğa kimse laf etmesin özellikle.... Artık göreceğiz, Ahmet Bey in yorumunu bu konuda, bencede arabadan o kadar menun kaldıkı foruma girip çözümün ne olduğunu yazacak vakit bulamıyor...

ceronimo1978

New member

kia+çelik motor+yusuf abi= 5 yıl no problem

Arkadasa b ir sitemde benden
Onun yerine ben olsam bana bu kadar destek olan arkadalarin hatirina simdoye kadar iki cumle yazardim

HARUN

New member

ya abiler belki gelicek arkadaş biraz bekleyelim 8) şuan arabasının keyfini sürüyordur belki :)

Tamam gelecek zate de

Iki satir yazi alt tarafi

assos

New member

Arkadaşa yüklenmeyelim fazla!!! Bir sitem de benden sizlere yeri gelmişken,10000 km civarı garantiden şanzımanım komple değişti,değişim için bir hafta uğraştık,burdan bütün gelişmeleri paylaştık,Yusuf Abi ve biraz da Can dışında kimse ya arkadaş ne oldu senin işin sonu demedi :(Hadi arabası düz vites olanları anladık otomatikler yav bizim de başımıza gelir mi falan diye merak eder sorar dedik yokkk :'(

ceronimo1978

New member

Arkadaşa yüklenmeyelim fazla!!! Bir sitem de benden sizlere yeri gelmişken,10000 km civarı garantiden şanzımanım komple değişti,değişim için bir hafta uğraştık,burdan bütün gelişmeleri paylaştık,Yusuf Abi ve biraz da Can dışında kimse ya arkadaş ne oldu senin işin sonu demedi :(Hadi arabası düz vites olanları anladık otomatikler yav bizim de başımıza gelir mi falan diye merak eder sorar dedik yokkk
geçmiş olsun sanırım ben konuyu kaçırdım. Umarım şu an problemsiz aracın tadını çıkarıyorsundur.

Selamlar

[quote author=assos link=topic=1839.msg49288#msg49288 date=1353789729]
Arkadaşa yüklenmeyelim fazla!!! Bir sitem de benden sizlere yeri gelmişken,10000 km civarı garantiden şanzımanım komple değişti,değişim için bir hafta uğraştık,burdan bütün gelişmeleri paylaştık,Yusuf Abi ve biraz da Can dışında kimse ya arkadaş ne oldu senin işin sonu demedi :(Hadi arabası düz vites olanları anladık otomatikler yav bizim de başımıza gelir mi falan diye merak eder sorar dedik yokkk :'(
[/quote]

kusura bakma kardeşim
konuyu hatırlayamadım geçte olsa çok geçmiş olsun..

ahmymn

New member

Arkadaslar hepinize merhaba... 1.5 gundur ancak firsat bulabildim sizlerle son durumu paylasmk icin ama bu sure zarfinda internetin ve telefonun cekmedigi yerde oldugumdan dolayi ve su an.itibariyle de 40 saattir uykusuz olarak yaziyorum. Durumu uzlasma yoluyla cozume kavusturduk celik motor ile ama son bir asama karsilikli taahhutleri iceren protokol imzalanma asamasi kaldi.
Tabiki oncelikle olarak, forumdan once hicbir tanisikliligimiz olmamasina ragmen, tum samimiyeti ve varligi ile destegini esirgemeyen yusuf abiye cok tesekkur ederim. Forumun gercekten abisisin:)
Degerli yorumlariniz ve fikirleriniz ile katkilariniz icinde tum arkafaslara ayri ayri tesekkur ederim. Bundan sonra umarim bayilerin bizleri magduriyetini degil, yaptiklari guzellikleri konusabiliriz. Belki degerli yoneticilerimizden bayiler veya servisler basligi adi altinda bir bolum acilarak bu veya buna benzer konularin canli ve dinamik idamelerini saglayabiliriz...
Yeni ceedli olarak fiziki olarakta artik sizlerleyim, guzellikleri paylasmak umuduyla...

Not; eger zamanim ve imkanim olsaydi, aninda paylasmk isterdim. Ama bu kadar uykusz olarak bile sizlerle durumu paylasmk icin ilk firsati degerlendiriyosam bu da sizleri ve forumu ciddiye aldigimi, isim cozulsun sonrasi onemli degil vs gibi bir durumun varolmadigini gosterdigini saniyorum.
Sn amarusso; araci bile bile alip sonra ayagi kaldirmak gibi ... yorumu yapmadan once yusuf abiden detaylari almani ve sonrasinda yenibir yorumla katkida bulunmani temenni ediyorum, tarafsiz bir yaklasim acisindan...

josefsalvatini

Yasaklı Üye

Ahmet inşallah ters bir durum yoktur
Geçmiş olsun diyelim önümüze bakalım artık :)

ahmymn

New member

Ters bir durum yok cok sukur abicim, is ile ilgili bir durum vardi onun disinda su anhersey normal ama saglam bir uykudan sonra superrr olacagini dusunuyorum ;)