Cam Tavan Problemi... O araç

ahmymn

New member
Ynt: Cam Tavan Problemi... O araç

Lütfedip sadece ilk bakımı ücretsiz yapmayı taahhüt ettiler ama bu yetmez bence, çünkü ben çok sevgili mağaza müdürüne işçilik parasını vereyim de siz arabayı değiştirin dedim tüm iyi niyetimle ama sadece güldü, espiri yaptığımı falan düşündü bence... Siz ne dersiniz yetmez diimi bir bakım??
Gerçekten bu işin arkasını pek bırakmayı düşünmüyorum ancak sizlerin de destekleri ve bilgileri benim için bu konuda değerli. Çünkü malum hepimizin ulaşabildiği ve tanıdıkları farklı yerlerde. Sizlerde benim mağduriyetimi değişik ortamlarda dile getirir iseniz gerçekten çok mutlu olurum.

ahmymn

New member

Bugün bakalım neler olacak. Merakla bekliyorum

c@n

Super Moderator

Dün büyün gün toplantıdayıdım, o yüzden adam gibi yazamadım...

Dünde dediğim gibi Koray Bey yardımcı olacaktır, ancak ben o bayideki o adamın cevabının daha sert ve anlayacağı dilde verilmesi taraftarıyım, bayanlar varken de adamlar çok güzel yerin dibine sokulur.... bence o hakkınızı saklı tutun, sonrası için kolay gelsin... Ama benim Çelik Motora güvenim var, bu işi sizi üzmeden çözeceklerdir...

ahmymn

New member

Haklısın Can, ama o anda sevinçle gidiyorsun ve o şok karşısında ilgisiz alakasız birisi, eli cebinde, sonuna kadar kontrolleri yapıldı falan diye durumu kendince açıklamaya çalışan müdür!!!!... Yanii o an ki üzüntü cabası. :( Dün Koray Bey'e, Çelik Motora,Kia Motor Grubu Ceo'su Hyoung-Keun Lee, Sam-Ung Lee, Kore merkeze ve avrupa merkeze durumu çok net ifade eden maillerle ve fotoğraflarla, yaşananları açıkça ifade ettim.
Umarım, daha önceden sizlerin tecrübeleriyle sabit olan, Koray Bey konuyla vakit kaybetmeden ilgilenir ve dün o bayinin yaptıkları sadece kötü bir anı olarak hayatımdaki yerini alır diye umut ediyorum. Arabaya bile binmedim inan, getirdim evin önüne bıraktım duruyor :( Paranla rezil olmak denilen şey tam manasıyla bu

ahmymn

New member

Koray Beyden gelen mailini sizlerle paylaşıyorum, sabah erken saat olmasına rağmen konuyla ilgili hemen dönüş sağlamış olması gerçekten beni çok sevindirdi :);

Ahmet bey merhaba,

Öncelikle bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Derhal konuyu inceleyip, gerekli araştırmaları da yapıp sizi en kısa sürede bilgilendiriyor olacağız.

Saygılarımla,
Koray Akyüzlü

josefsalvatini

Yasaklı Üye

Ahmet benim düşüncem senin mutlu olacağın şekilde bu konunun cozulecegidir

ahmymn

New member

Yusuf Abi inşallah dediğin gibi olur ama bende inancımı halen yitirmedim özellikle Koray Bey'in mailinden sonra... :)
Arabayı aldım ama binemedim, kuzu gibi yatıyo :( :(

josefsalvatini

Yasaklı Üye

Keşke hiç almadaydik arabayi ama çözülür bencede

c@n

Super Moderator

Koray Bey bu konularda çok ilgilidir... en kısa sürede sorun çözülecektir ve güzel arabana keyifle binmenin zevkini yaşayacaksın..... ;) ;) ;)

ahmymn

New member

Biraz önce bayiden aradılar, muhtemelen Koray beyden gelen telefon üzerine :)
Bayii 2 bakım, koltuk koruma vericekmiş :) cevabım : süperrrrrr 8) Bu yetmez dedim bunun üzerine çelik motorla görüşüp bana maddi bir indirim daha yapabileceklerini belirttiler :)
Ben de önceliğimin aracımın değiştirilmesi olduğunu belirttim ve bayinin bana dediği; aracı ancak mahkeme kararı ile değiştirebilirlermişşş... Sadece güldüm bu söze ve çelik motorun bunu asla yapmayacağını belki indirim yapabileceklerini belirttiler. Ben de bunun mahkeme kararı olmadan ayıplı ürün sattıkları için sorumluluğun doğrudan bayi ve çelik motorun olduğunu belirttim.
Sabah gelişmeleri bunlar...

omurkadir

New member
bu konu cok dikkat cekici bayiler kafasina gore is yapiyor kimi boyali arac satiyor ruhun duymuyor kimi ayipli mali satiyor gostere gostere mecbur alacaksin diyor iscilik almam falan maytap geciyor kimi kaporayi geri vermiyor adam darp ediyor.

adam gitmis 50bin saymis araba almis ilk gunden cani sikiliyor mutlu olmasi gerekirken arabaya binesi yok dert sahibi oluyor.ben sogudum acikcasi bu tutumlardan dolayi kiadan.bakalim ne cozum getirecekler insallah tatmin eder.ama terbiyesizligi aliskanlik haline getirmis bayiler cok kiada...

Sent from my GT-I9300 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

ahmymn

New member

Yusuf abi, bakalım da görelim, almayaydık iyiydi ama sadece 30 km'de duruyo araç :)

ahmymn

New member

Kesinlikle haklısınız ve halen de devam ediyorlar durumu kurtarmak yerine ne koparırsak kardır anlayışı...Bu tarz yaklaşımlar gerçekten markalara zarar veriyorlar.
Başka bir açıklamada daha bulunayım sizlere bu vesileyle ;
Arabanın tavanında ki kusur, yürüyen aksama herhangi bir zarar vermeyeceğindne değiştirelim olsun bitsin diyo

preceed62

New member

ahmet öncelikle geçmiş olsun kimsenin karşılaşmak istemeyeceği bir durum

ben senin yerinde olsam dava eder ve paramı işleyen yasal faizi ile birlikte geri alırdım

genel de bu tür ayıplı mal alım satımında bölge mahkemesinin verdiği kararları temyiz ederek sonuç alabiliyorsun

sen yine durumun gidişatına bak uzlaşma sağlayamazsanız dava edebilirsin

aLi

Yönetim Ekibi

Harun'un dedigi gibi bu durumda Ahmet senin gosterecegin tavira gore devam edecek bencede.

Sen ne kadar alttan alirsan o kadar ustunu kapatip hediyelerle vs ile gecistirmeye calistiricaklar.

Koray bey yardimci olucaktir sana ama yinede araci degistirmeleri gerekmekte bence.

HARUN

New member

bizim 1 aylık mondeo 3000 km de iken ford daha 5 ay oldu olmadı değişti ve araç 2011 model iken değişip yeni gelen araç 2012 model.... hiç uğraşmadım arabayı servise çektim bu aracı değiştirin yoksa sizde kalsın dedim çıktım 1 hafta sonra forddan yetkili aradı ve yeniden evrak vs istedi aracımın satışını onlara verdim yeni aracımı aldım çıktım... ve sizin araç daha 35 km imiş bence kesinlikle değişim olmalı...

c@n

Super Moderator

Beyler araç değişimi o kadar kolay bir iş değildir... Eğer araç tamir edilebiliyorsa veya sorun giderilebiliyorsa değişim yapılmaz, tüketici heyetide bu konuda değişim kararı vermez... İsterseniz tüketici haklarını bir araştırın, bir ürünün ne koşullarda ayıplı mal sayıldığına ordan bakabilirsiniz...

Sanırım cam değiştirilerek bu sorun giderilebiliyor, Çelik Motor da bunu yapacaktır...

Ahmet'in sakin durması veya alttan alması durumu değiştirmez....

c@n

Super Moderator

Ali o konu ile bu konu çok farklı.....

HARUN

New member

[quote author=c@n link=topic=1839.msg48963#msg48963 date=1353573585]
Beyler araç değişimi o kadar kolay bir iş değildir... Eğer araç tamir edilebiliyorsa veya sorun giderilebiliyorsa değişim yapılmaz, tüketici heyetide bu konuda değişim kararı vermez... İsterseniz tüketici haklarını bir araştırın, bir ürünün ne koşullarda ayıplı mal sayıldığına ordan bakabilirsiniz...

Sanırım cam değiştirilerek bu sorun giderilebiliyor, Çelik Motor da bunu yapacaktır...

Ahmet'in sakin durması veya alttan alması durumu değiştirmez....
[/quote]

abi benim aracımın çözülemeyen problemi yoktuki hatta benden alıp 2.el satışa koyup sattılar sadece enjektörleri değişti ve ben istemiyorum arabayı dedim.... hatta iade ettiğim aracı şuan servis müdürü satın almış.