Cam Tavan Problemi... O araç

ahmymn

New member
Ynt: Cam Tavan Problemi... O araç

Satana kadar değil teslim edene kadar bile değilllllll... Bu durumda yaniii....İşte sizlere kia ile olan ilk tecrübem :(

Srhn

New member

Üzücü bi durum ahmet bey umarım kia bayii bu hatasını duzeltır yeni araç vererek..

ahmymn

New member

İşin açıkçasını Söylemek gerekirse; bende o cümleyi duyana kadar aynı görüşteydim ama o cümleden sonra tüm inancımı yitirdim. Yukarıdan da bakıldığında ne kadar kötü göründüğü ortada...

ahmymn

New member

Şu ana kadar bayinin yaptığı davranış ve çözüm seçeneklerini sizlerle paylaştım. Bakalım Çelik grubun bu duruma tepkisi ve çözümü ne olacak. Merakla ve sinirle bekliyorum :mad:

omurkadir

New member
boyle neden teslim aldiniz?ayipli mal sayilmasi gerek indirim isteyebilirdiniz arac fiyatindan.

celik motor bir cozum bulur umarim.kolay gelsin.

Sent from my GT-I9300 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

ahmymn

New member

Mağaza müdürü almamdan başka seçeneğim olmadığını beyan etti, Bende bunun karşılığı olarak teslimat formuna aracı eksiksiz olarak değil, cam tavanındaki leke ile aldığım notunu düşerek imza attım...

Srhn

New member

Neden almaktan başka seceneğiniz yokmuskı başka araçmı kalmamıs ?

josefsalvatini

Yasaklı Üye

Ahmet kısa zamanda çözülür sorunun bence mail yolladım sana

ahmymn

New member

Yusuf Abicim, mail attım sana ve Koray Bey'e mail attım. Kore ve Avrupa sitelerine de aynı mailin ingilizcesini atıcam :) Umarım bir çözüm olur ve sizlerle paylaşırım... Bu arada yakından ilgilenen herkese ilginiz desteğiniz ve ayrıca katkılarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Keşke aynı Kia kardeşliğini ve içtenliğini özdemirler otomotivden de görebilseydim... Gerçi işçiliği bedava yapacaklar, daha nolsun :mad:

c@n

Super Moderator
Gecmis olsun, Koray bey bu konularda cok yardimcidir, sorununuzu hemen çözecektir... Tecrube ile sabit....

Sent from my HTC One X using Xparent Red Tapatalk 2

bence de çok ayıp etmiş
sonuçta bayinin bundan her hangi bir zararı olmayacaktı

omurkadir

New member
neden iscilik almam diyorlar anlamadim siz bu kusuru bilerek normal fiyattan daha da indirimli mi aldiniz arabayi?

haykol

New member

Lütfetmiş işçilik almayarak... :eek: ??? Gaz vermek gibi olmasın ama başlarına yıkardım orayı ve kesinlikle aracı teslim almazdım. Ya da çok almamı istiyorsa cam tavanı ayıpsız olanı ile değiştirip pırıl pırıl teslim edecek. Bu durumda defolu mal aldığım için 4.000 TL cam tavan parasını da eksik alacak. İşine gelmiyorsa arabayı değiştirecek, müdahale edilmemiş fabrika çıkışlı ayıpsız araba verecek.

ahmymn

New member

Umarım Koray Bey bu konuyu çözer ve benim bir günlük üzüntü ve sıkıntım boşuna olmuş olur. İnanın çok canım sıkkkın. Konuyu detaylarıyla açıklayan ve problemi gösteren bir maili Koray Bey'e Yusuf abinin yardımıyla ilettim. Umarım bir çözüm yolu bulunur çünkü çok içime sinerek aldığım aracımda bu tarz bir ayıp-kusur ile binmek istemiyorum :(

ahmymn

New member

Arkadaşlar o an'a hepinizin tanıklık etmesini inanın can-ı gönülden dilerdim. Mağaza müdüründe ki o işçilik almıyorum demesinde ki ihtişamı size anlatamam. Böyle bir şey yok yani. :mad: En ufak bir mahcubiyet, en ufak bir üzülme veya kusurun kendilerinde olması durumu yok eller cebinde, yani size o anı ben tarif edemeyeceğim. Lütfetti paşam, sonrada bu arabayı almak zorundasınız vs gibi büyük cümleler ile...İşte o anda bir sabır geliyor, bişeyler oluyor... Durdum sadece ve o davranışın ne zaman biteceğini bekledim... Sonrasında biz kontrolleri her zamn tam yaparız ama bu defa gözden kaçmış demez mi :( :( :( Yanii stand up gösterisine flan gitmeye gerek yoktu 10 senelik traji komiklik malzeme 10 dk. ama en pahalı biletle tarafımca satın alınmış oldu hem de en ön koltuktan :mad: :mad: :mad:
Umarım çözüme, ama güzel ve benim de içime sinecek bir çözüme, markanın kendisine yakışacak bir çözüme kavuşurlar ve ben de sizlerle bunu paylaşırım

HARUN

New member

[quote author=ahmymn link=topic=1839.msg48911#msg48911 date=1353536204]
Arkadaşlar o an'a hepinizin tanıklık etmesini inanın can-ı gönülden dilerdim. Mağaza müdüründe ki o işçilik almıyorum demesinde ki ihtişamı size anlatamam. Böyle bir şey yok yani. :mad: En ufak bir mahcubiyet, en ufak bir üzülme veya kusurun kendilerinde olması durumu yok eller cebinde, yani size o anı ben tarif edemeyeceğim. Lütfetti paşam, sonrada bu arabayı almak zorundasınız vs gibi büyük cümleler ile...İşte o anda bir sabır geliyor, bişeyler oluyor... Durdum sadece ve o davranışın ne zaman biteceğini bekledim... Sonrasında biz kontrolleri her zamn tam yaparız ama bu defa gözden kaçmış demez mi :( :( :( Yanii stand up gösterisine flan gitmeye gerek yoktu 10 senelik traji komiklik malzeme 10 dk. ama en pahalı biletle tarafımca satın alınmış oldu hem de en ön koltuktan :mad: :mad: :mad:
Umarım çözüme, ama güzel ve benim de içime sinecek bir çözüme, markanın kendisine yakışacak bir çözüme kavuşurlar ve ben de sizlerle bunu paylaşırım
[/quote]

bence sakin davranıştan ötürü suçlu sizsiniz burda ... ben şahsen arabanın anahtarına mağza müdürünü anahtarlık yapardım çok sabırlıymışsınız....

ahmymn

New member

Aslında haklısın Harun ama, etrafın bayan ağırlıklı olması ve onun bu saygısızlığına susmak ve nazikçe davranmak daha büyük hakaretti ancak o şansını kullanamadı.
Yani o anı kurtardığını kar sayıyo ve bu tarz insanlarında markalara ve ne kadar kaliteli olursa olsun ürünlere de ne kadar zarar verdiklerini fark edemiyorlar. Ama bunlara verilecek en büyük ceza bir daha alışveriş yapmamak ve teşhir etmek bence... Anahtarlık mevzuuna gelince; O hakkım halen saklı ;)

omurkadir

New member
ne diyelim Allah kolaylik versin...
ama bu is o bayinin yanina kalmamali.(eger ayip nedeniyle size indirim yapmadilarsa!)
en azindan ucretsiz bakim aksesuar vs bir sekilde telafi edilmeli magduriyet.

Srhn

New member

Abi o kadar basit olmamali telafisi bnce 0 arac alibiyo ve tavani ayipli pesini birakmamak lazim diye dusunuyorum