Ynt: Cam Tavan Problemi... O araç
[quote author=ahmymn link=topic=1839.msg48911#msg48911 date=1353536204]
Arkadaşlar o an'a hepinizin tanıklık etmesini inanın can-ı gönülden dilerdim. Mağaza müdüründe ki o işçilik almıyorum demesinde ki ihtişamı size anlatamam. Böyle bir şey yok yani.

En ufak bir mahcubiyet, en ufak bir üzülme veya kusurun kendilerinde olması durumu yok eller cebinde, yani size o anı ben tarif edemeyeceğim. Lütfetti paşam, sonrada bu arabayı almak zorundasınız vs gibi büyük cümleler ile...İşte o anda bir sabır geliyor, bişeyler oluyor... Durdum sadece ve o davranışın ne zaman biteceğini bekledim... Sonrasında biz kontrolleri her zamn tam yaparız ama bu defa gözden kaçmış demez mi

Yanii stand up gösterisine flan gitmeye gerek yoktu 10 senelik traji komiklik malzeme 10 dk. ama en pahalı biletle tarafımca satın alınmış oldu hem de en ön koltuktan

Umarım çözüme, ama güzel ve benim de içime sinecek bir çözüme, markanın kendisine yakışacak bir çözüme kavuşurlar ve ben de sizlerle bunu paylaşırım
[/quote]
bence sakin davranıştan ötürü suçlu sizsiniz burda ... ben şahsen arabanın anahtarına mağza müdürünü anahtarlık yapardım çok sabırlıymışsınız....