berkan1981
New member
Kulliyen yalan ben teste goturdum 2 hafta once milleyi keriz yerine koymaya alismislarayrıca dün tekkar la tlf görüştüm ilk defa duyuyormuşgel kontrol edelim dediler
)
Kulliyen yalan ben teste goturdum 2 hafta once milleyi keriz yerine koymaya alismislarayrıca dün tekkar la tlf görüştüm ilk defa duyuyormuşgel kontrol edelim dediler
)
Ne desen haklısin erkanBerkan cok gecmis olsun. konuyu sen actin yorumlar yapildi cozumler araniyor ama inan artik bu yasananlardan sonra araca binmekten tirsiyorum her ani frende korku ve endise var. Hele karim ve 10 aylik bebisim oldugunda bu korku ve endise kat kat artiyor. Sanirim aracimi degistirme zamani geldi
Ömür sende dediğim gibi deneme yapsana 30-50 arası hızlarda panik frenkronik sorunlu bir araç izlenimi var şuan ceedde ki fren en önemli konulardan biri çelik motor acilen bu işe el atmazsa sokaktaki adamın kulağına giderse kimse ceed almaz zaten önyargı var millette kia alınır mı diye böyle sorunu duymayagörsün...
bakarım abi yarın yazarım.Ömür sende dediğim gibi deneme yapsana 30-50 arası hızlarda panik fren
Suan arac tek kar serviste bi uzucu durum daha ogrendim aracimin on tamponu tamire yollanmis degisim olmuycakmisBerkan Bey, son durum nedir?
eywallah dostum durum ortada kardes al veya alma demem sana senin kararın şahsen benım sımdıkı aklım olsa almazdım arac ıyı yakıt bakımından ama afedersın arabada her an kaza yapma rıskın var özlellıkle ilginc ama düşük hızlarda oda arabanın butun artılarını eksiye ceviyor bı andahocam çok geçmiş olsun. yarın bende ceedi alamaya gidecektim herşey hazır ama bunu okuyunca hevesim kırıldı arabaya karşı. yazılım ise umarım kia buna bi çözüm bulur.
eywallah dostum durum ortada kardes al veya alma demem sana senin kararın şahsen benım sımdıkı aklım olsa almazdım arac ıyı yakıt bakımından ama afedersın arabada her an kaza yapma rıskın var özlellıkle ilginc ama düşük hızlarda oda arabanın butun artılarını eksiye ceviyor bı anda
dostum 50 ve 30 km hızlarda anıden frene bas nedemek ıstedıgımı anlıycaksın ondan sonra kendın ver kararını benım kaza 50km hızla olduhocam yarın deneme yapayım ben ne gibi bi sıkıntı oluyor acaba ? düşük hızda giderken 50 km de ani frenmi yapayım ? ve araba nasıl bi tepki vermeli ? bnm golfde 10 la giderken bile sert fren yapsam abs devreye giriyor. şimdiye kadar bi kere bile problem olmadı hatta o kdr yüksek hızla giderken bile ben duracam diyor araba yani güven veriyo ondan hiç korkmadan basabiliyorum yol tutuşu desen 10 numara. virajlara 90 la giriyorum banamasın demiyo. ne savurma ne başka bişey.