Arkadaşlar
Konuyu en başından beri takip ediyor ve zaman zaman yazıyorum.
Gerek Hyundai i30 daki yazılım güncelleme yapılıyor haberini, gerekse Kia Ceed Yeni kasalar için yeni genel yazılm gelmiş haberi ile ilgilenerek , yeni Kasa 2013 model ceed i olan akrabama da haber verdim.
Oğuşlaran gitti 7500 km yağ değiştirme servisi için. Yeni yazılımı sorduğunda böyle bir sorunun yeni ceed lerde olmadığını ve yeni yazılım gibi bir şey gelmediğini söylüyor ve ayrıca ilave ediyor bu problem yeni kasalarda yok eski kasalarda var. ( çok enteresan halbuki böyle bir durum yenilerinde yok veya çok bariz değil )
Topkapı Eresine tel açtım sordum.
Benzer şekilde konuştu. Böyle bir problemle karşılaşan müşteri bize gelmedi , yeni kia ceed de de eski kasada da böyle bir problem yok, yeni yazılımda yok.
Hyundai i30 daki durumu sordum. Verdikleri cevap Hyundai i30 dada birkaç müşteri den şikayet alınmış ama yeni yazılım yükleme gibi bir şey söz konusu değil.(Hyundai servisleriyle konuştuklarınıda belirttiler )
Tam kafa karıştırıcı bir durum.
1- Bu problem eğer varsa ve gerek Hyundai gerekse Kia Çelik Motor servisleri yeni yazılımın olmadığını beyan ediyorlarsa ve hatta bazı servisler eski kasalarda var bazıları ise yenilerinde yok diyorsa, mantıken düşündüğünüzde yeni kasaların ve i30 un pazar payını tehlikeye atmamak için söylenen afaki haberler olduğunu düşünmekteyim.
Teknik bir kişi olarak düşündüğümde ise aslında ABS sistemi olan tüm araçlarda ani durmalarda araçların ABS sizlere göre biraz daha erken değil geç durduğunu ve bu konuda Amerikan Karayolları Güvenlik Birliğinin ABS li araçlardaki kaza oranının yüksek olduğuna dair yazılarınıda göz önüne alırsak ( Daha önceki yazılarımda link vermiştim ) , CEED hk konuşulan ve yazılanların Kia nın özellikle CEED in yükselen pazar payını gereksiz yere negatif etkileyeceğini düşünerek bunların şehir efsanesinden ileri gitmediği kanaatine vardım.
Bence meseleyi şöyle de yorumlamak mümkün.
Türkiye sınırları içerisinde üretilen araçlarda Tr nin yol şartlarına ve Türk insanın süsrüş stiline göre ( Yolda dip dibe gitmek gibi bir alışkanlığımız var ne yazıkkı, emniyet mesafesi bıraktığınızdada arkadan gelen önünüze geçiyor ve bıraktığınız emniyet mesafesini kapatıyor ) gerek fren yazılımı gerekse ön takım sertliği, dayanıklılığı gibi yolve iklim koşullarına bağlı modifikasyonlar yapılıyor.
Kia Ceed Orta Avrupa koşullarına göre üretilmiş bir araç
ABS sistemindede eğer direksiyon tam düz değilse fren yaptığınız zaman araç viraj alındığını varsayarak ABS i erken devreye sokuyor olabilir. Bu da aslında viraj alma sırasında yavaşlama yapmak istendiğinde araç yol dışına savrulmasın diye ABS i erken devreye sokuyor.( Koreli mühendislerin deklerasyonu )
Panik frende ise frene yüklenildiği zaman direksiyon tam düz değil konumda ise ABS hemen devreye girip söz konusu durumlara yol açıyor.
Netice itbarı ile şahsen CEED lerde böyle bir sorunun olmadığı kanaatini taşıyorum.
Yazılım hurafeleri için ise servislerle yaptığım görüşmelerde yazılımın olmadığı yolunda cevap alınca , gerek Hyundai forumlarında , gerekse Kia forumlarında yazılanların kullanım farkından kaynaklandığını ve aracın Tr deki kullanıma uygun bir yazılım taşımadığı sonucuna vardım.Yani normalde araçlar sorunlu değil. Not: Hyundai i20 kullanan bir arkadaşımda ABS in erken devreye girdiğini ama sorun etmediğini söyledi. Demekki tüm Kore grunda durum böyle.
İnşallah yakın zamanda yazılım çıkar ve Servisler herkesi çağırırılar bizde bu meraktan kurtuluruz.
Hepinize kazasız sürüşler.