bugün arabamın arkasından bazen sağa sola dönerken çoğu zamanda kasisten geçerken sanki arka bagajda bi şey varmışta o bir yere vuruyormuş gibi tok bir ses gelmeye başladı böyle bi durumla karşılaşan oldumu? sizce sebebi ne olabilir arkadaşlar servise gitmeme gerektirecek kadar acilmidir???(aracım ceed 2012)
Ayni sorunu bende yasadim cozumu su sekilde azalta bilirsinizProblemin aynısını birebir yaşıyorum ve çok sinir bozucu olmaya başladı.Aracım 17 haziran 2013 çıkışlı.Tekkar oto'ya gittim test sürüşü yapıldı ancak hiçbir fikirleri yok en son sökelim aracı dediler bende şuan istemedim tabiki, Şuan araştırmaya devam ediyorum.
Öneri için teşekkürler, ama maalesef sorun devam ediyoAyni sorunu bende yasadim cozumu su sekilde azalta bilirsiniz
aracin sesi esnemeden geliyor. Bagaj kapaginda iki adet buyuk lastik tapa var onu sonuna kadar acin sonra bir bukum sıkın. Bagaz kapagi sertlesecektir ama ses buyuk bir oranla azalacaktir. Capraz yan veya kaldirima ciktiginizda en cok gelir kisacasi arac esnedimi o ses hrp gelecektir ancak dedigim sekilde sesi aza indirirsiniz