arkadan gelen ses

c@n

Super Moderator
Gozun aydin.. bir tas nelere kadir...:))

TeamPASAOGLU

Kadir KURT

New member
Ayni sorun bendede var araci kiaya götürdüm lifte aldilar helezonlara baktilar bulamadilar. Abi plastik ses dediler kaportaci iyi bi bakmasi lazim arac kalsin dediler acikcasi bi b... anlamadilar araci heryerini sokeceklerdi bendevsorun devam ediyo

musty

New member
bugün arabamın arkasından bazen sağa sola dönerken çoğu zamanda kasisten geçerken sanki arka bagajda bi şey varmışta o bir yere vuruyormuş gibi tok bir ses gelmeye başladı böyle bi durumla karşılaşan oldumu? sizce sebebi ne olabilir arkadaşlar servise gitmeme gerektirecek kadar acilmidir???(aracım ceed 2012)

Problemin aynısını birebir yaşıyorum ve çok sinir bozucu olmaya başladı.Aracım 17 haziran 2013 çıkışlı.Tekkar oto'ya gittim test sürüşü yapıldı ancak hiçbir fikirleri yok en son sökelim aracı dediler bende şuan istemedim tabiki, Şuan araştırmaya devam ediyorum.

Kadir KURT

New member
Problemin aynısını birebir yaşıyorum ve çok sinir bozucu olmaya başladı.Aracım 17 haziran 2013 çıkışlı.Tekkar oto'ya gittim test sürüşü yapıldı ancak hiçbir fikirleri yok en son sökelim aracı dediler bende şuan istemedim tabiki, Şuan araştırmaya devam ediyorum.
Ayni sorunu bende yasadim cozumu su sekilde azalta bilirsiniz
aracin sesi esnemeden geliyor. Bagaj kapaginda iki adet buyuk lastik tapa var onu sonuna kadar acin sonra bir bukum sıkın. Bagaz kapagi sertlesecektir ama ses buyuk bir oranla azalacaktir. Capraz yan veya kaldirima ciktiginizda en cok gelir kisacasi arac esnedimi o ses hrp gelecektir ancak dedigim sekilde sesi aza indirirsiniz

musty

New member
Ayni sorunu bende yasadim cozumu su sekilde azalta bilirsiniz
aracin sesi esnemeden geliyor. Bagaj kapaginda iki adet buyuk lastik tapa var onu sonuna kadar acin sonra bir bukum sıkın. Bagaz kapagi sertlesecektir ama ses buyuk bir oranla azalacaktir. Capraz yan veya kaldirima ciktiginizda en cok gelir kisacasi arac esnedimi o ses hrp gelecektir ancak dedigim sekilde sesi aza indirirsiniz
Öneri için teşekkürler, ama maalesef sorun devam ediyo

TekeoğLu

New member
bu sorun için en az 30 tane ceed'e bindim ( iş yerinde 50 tane var ) çoğunda aynı problem var bence kronik bir sorun üretim kaynaklı ve nereden geldiği bir türlü çözülemiyor ben bagaj kapağının kauçuklarına varana kadar her tarafa baktırdım sesi kesemedim beyler.. sinir harbi içinde binmeye devam ediyorum

Kadir KURT

New member
bende de halen devam ediyor sinir bozucu servis bulamadı. arka kapı içinden mi geliyor acaba ?

siverekli

New member
arkadaşlar sesleri fazlaca sorun yapmayın hangi araba olursa olsun bunlar olacaktır açın müzigin sesini bakın keyfinize :)