Merhaba,
Çoğunuz biliyordur, bi eski kasa ceed'lerde Hyundai üretimi 1.6 crdi U motorun ESKİ versiyonu var.
Bu sorun hyundai U motorunun ESKİ versiyonunda var (Ceed'in bir eski kasasında bu motor var. Ancak yeni ceed ve hyundai accent blue ve hyundai i30 yeni kasada YENİ versiyon U motor olduğu için onlarda bu sorun yok. (Eski versiyon 115 HP yeni versiyon 128HP güç üretiyor))
Bende rio varken de bu sorunu çok hafif hissediyordum (ESKİ versiyon 1.5 U motor var onda. Ceed motorundan tek farkı silindir çapı, geri kalan donanım neredeyse aynı). Benim başıma sadece SHELL'den yakıt aldığımda geliyordu. Opet'ten alınca gelmiyordu. Şimdi ceed'lerimizde (2 adet var aynı yıl model 2011 crdi) bu vurma sesi geliyor. Ancak ilk araçları aldığımızda gelmiyordu, birine opet ten, diğerine shell den alıyorduk yakıtı. Shell'den aldığımızda ses başladı, opet tekinde başlamamıştı. Onla da shell den almaya başladığımızda onda da başladı. Anladığım kadarıyla bu motorlar shell deki dizeli sevmiyorlar.
Özel servisteki usta BP'den almamı söyledi. Elektronik olarak sıfırlandığında enjektör ayarları 500 km civarı boyunca bu ses gidiyor. Ama enjektörler yakıta göre kendini ayarladığından tekrar başlıyor. Bende şu an ses var, shell'ı bıraktık tekrar opet'e döndük. Sesin gitmesini bekliyorum. Böylece problem bu mu kesinleştireceğim.
Uzun zaman sonra edit:
Ses tam düzelecek kadar azaldı derken, tekrar arttı. Şu an hep opet'ten yakıt almama rağmen ses devam ediyor. Kalıcı bir çözüm üretemedim. Arabada sevmediğim 2 özellikten biri bu. (Diğeri sert, sport süspansiyon)