Yollarımız ayrılıyor artık kaplanımla

yalcin

New member
Katılım
15 May 2011
Mesajlar
1,330
Tepkime puanı
86
Puanları
0
Yaş
40
Konum
Büyükçekmece
Değerli arkadaşlar merhaba,

Herşey aşkla başlar sloganıyla başladığım Kia Cee'd aşkımdan artık ayrılma vaktim geldi. Aracımı aldığım sene kulübün temelleride atılmış, çok güzel yürekli arkadaşlarlada tanışmıştık, uzun yıllar zaten beraberde olduk. Hepinizi tanıdığım için mutluyum. Son yıllarda grubun site aktifliği kalmamış Facebook üzerindende ben bazı nedenler yüzünden sizlerle 2011 senesinde başlayan muhabbetimize devam edemedim. Ama olsun Herşey Aşkla Başlar dedik ve ceedkardeşliğimize yolda, trafikde karşılaştığımız her ceed sahibi arkadaşa selamımızı kesmedik.

Neyse lafı uzatmayalım

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kia-ceed-motion-manuel-en-dolusu-ekstrali-594573763/detay/

Sahibinden.com üzerinden aracımı ilana açtım, gönül isterki aracın kıymetini, değerini bilen ve bilecek olan bir arkadaşımıza verelim.
Herşey nasip,
Sırada tabii yine bir 3 harfli kaplan var



* Kapalı garaj aracı
* Body kit, Spoiler ve Çift egzoz çıkışlı Difüzör
* 18 ebat Konig hafif jantlar ( 225/40/18 Michelin PS3 lastikler)
* Özel yapım Coilover + amortisör
* Kayan gündüz ledleri ve Angel Eye
* Kapı içi Led rgb aydınlatmalar, Led ayak aydınlatması
* Follow me modulü (aydınlatma)
* Navigasyon cihazı(dokunmatik)
* Fidex performance yapımı Downpipe, 60 lık boru + spor susturucu sonda çift çıkış egzoz uçları
* K&N açık filtre
* Servis Paşaoğlu Stage 1 yazılım (150bg 320 Tork)
*Aracın oem bütün parçaları depoda tutulmaktadır ( 16 ebat jant ve dört mevsim lastikler, oem amortisör, oem yaylar, orjinal far takımı, oem egzoz sistemi, katalizör,susturucu )
Aracın servis dışında bütün mekanik bakımları Exclusive Garage Maslak tarafından yapılmaktadır.​ * Aracimi genellikle uzun yolda kullandim, ilk sahibi oldugumuz icin, yazilimli bir araç olmasina ragmen dip gaz, devirli, performansli kullanilmadi, tamamen keyif ve konfor odakli kullandigim aracimin 85000 kmde on takiminda degisen herhangi bir parcasi yoktur(tadilat görmemiştir)

Aracın herhangi kusurlu kazası bulunmamaktadır, tramerde 3 adet kaza görünmekle beraber, bunlar araç park halinde sağ tampona çarpılması (ufak ezikler-orjinalliği korunması için parçalar orjinali ile tadil edilmiştir.), sol ön ve arka kapıda çizik boyası, gibi küçük hasarlar olup tadilatlar yetkili servis Kia Ersuyurtta yaptırıldı ve faturaları mevcuttur(toplam tadilat bedeli 3800 TL. dir).

Ayrıca ön ve arka tampon keyfi boyatılmıştır( tampon ekleri birleştirildiği için)
 
Üst