Ynt: Yolda Karşılaşanlar !!!!
[quote author=israfil link=topic=1094.msg29645#msg29645 date=1331853595]
Berkay mavi bi ceed miydi eger oyleyse dogrudur

Bende ulukar kia yla akraba olduk bu hafta hmen hemen hergun gittim bu aralar herkes bi talihsizlik yasiyo bu hafta benim icin kotu gecti arabam cok ariza verdi yusuf abi bilir arabamin arkasinda bir likirti ses vardi onun icin servise gittim vee macera basladi arka amortisorleri soktuler taktilar olmadi bidaha soktuler taktilar ve bu islem tam 4 veya5kere surdu ve sonunda buldular sag arka amortisor ust kafa baglanti yerinin birisi yamuk cikti araya pul mul koyarak kestik sesi vee sonrasi ciktim servisten cok mtluydum artik ses gelmiyodu arkadan

sonrasinda hava yastigi isigi yandi kendi kendine ne alaka dedim hemen geri dondum servise ve durumu acikladim cihaza bagladilar ariza yi sildiler yeniden ciktim biraz yurudukten sonra sinyal flasoru gibi yanim sonmeye basladi bunun ustunede termo metre eksi 45leri gostermeye baslayinca cildirdim artik pimi cekilmis bomba gibi hissediyodum ki kendimi dustugum yerde patlicam arkadaslarda saskin benim gibi araca cok degisik bi islem yapiliyo ve acayip bi ariza verdi. İsin en ilginc tarafi ise arizayi bulamadik. Ustune cok dusuyorum ve gittigim heryerde cok dikkat cekiyo kimse masllah demiyo goze geliyoruz. Artik yikatmiyorum berkay sende sal biraz kanka fazla ustune dusme
[/quote]
üstüne düşmüyorumki bende artık sadece aksam 10 dan şu saate kadar 5:17 işyerinde ses sistemini söktüm eski hoparlorlerı takıp birde ses izolasyonu yaptım şu anda eve yeni girdim fakat 8:30 da iş için çıkacağım bol bol fotoğraflamalarım oldu üşenmezsem duş aldıktan sonra paylaşıcam

) bu arada yıkatma konusuna katılıyorum işim bittikten sonra şirkette bir güzel içinide hava vurdum sonra supurdum birde sildim ama dışı pislik içinde