Yeni sorento

akrepkral86

New member
Arkadaşlar bugün kia'nın sitesine baktım yeni sorento gelmiş fiyatıda 199.900 yani 200.000 değil ben aracı çok beğendim tabii fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla ama fiyatı biraz tuzlu geldi bana 150-160 bin olsa alınabilirdi

sinan1

New member
Sorentonun yakıt sarfiyatı da öyledir.
Hatta arabaya verilen paraya acınmaz, yakıta verilen paraya acınır.

diyorlar

akrepkral86

New member
Ben araç her zaman kullanmadığım için yakıt benim için pek önemli olmuyor fakat arabaya verilen paraya acınmaz diye kim dediyse herhalde Avrupa için geçerlidir o laf çünkü ülkemizde maalesef hiçbir araç o fiyatları haketmiyorlar Avrupa'da burada normal araca verdiğin parayla orada lüks araca biniyorsun 2-3 kat fiyat farkediyor vergilerden dolayı o yüzden bence Türkiye'de arabaya o meblağları vermek enayiliktir ama param çok saçacak yer arıyorum diyorsan o ayrı

yalcin

New member
güzel sorentolar bir önceki kasa dahi beğeniyordum ama bu kasa ile lüks oldular artık benim için fakat o jantlar ne artık yahu, 19" çok komik duruyor 20-21 seçenekleri olması lazım o zaman tam karizma olacak...

alicanım

Member
yeni sorentonun resimlerini gördüm.Bayağı güzel olmuş.Resimlerden bir aracı analiz etmek zor.Bayilerde gidip görmek lazım.Çelik Motor nihayet markanın diğer modellerinide getirmekle çok iyi yaptı.Diğer modelleride getirir ve iyi reklamlarda yaptırırsa satışlarda sıçrama yapar.Haydi hayırlısı.