Yeni Kia ceed tanıtım eksikliği

akrepkral86

New member
Sen merak etme Yalçın başka şirkette kia'yı Türkiye'ye getirirdi sadece Çelik motor mu var bu ülkede büyük grup şirketi olarak bir sürü sayabilirim sana kia gibi büyük bir marka hiçbir zaman açıkta kalmazdı:rolleyes:

yalcin

New member
[MENTION=1091]akrepkral86[/MENTION] ben merak etmiyorum zaten Çağatay sadece söylemek istediğim Çelik Motor dan öncesini bilmiyorsun herhalde ;)

akrepkral86

New member
Benim için çelik motordan öncesi önemli değil şu an ve gelecek zaman önemli o zaman kia dünyada'da pek bilinen marka değildi oysa şimdi kia dünya çapında uluslararası bir marka haline geldi yani çelik motor almasa başka bir şirket mutlaka Türkiye distribütörlüğünü alır kia'nın bilmem anlatabiliyormuyum:cool:

slhyldz

New member
Arkadaşlar babanızın malını bölüşemediniz :))) Boşverin yahu.
Ben şimdilerde 3. nesil süperb'lere takıldım.
Bir alabilirem kia aşkı sona erer.

slhyldz

New member
;) Alabileceğimi mi? Alamayacağımı mı? Anladın.

alicanım

Member
Bu ülkede Anadolu holdingten ve Çelik Motordan daha güçlü firmalar var.Onlar KİA'yı daha üst noktalara taşıyabilirler.Çelik Motor hem istediği modelleri getiriyor hem de getirdiği modellerde çeşitli kırpmalar yapıyor.Daha önce satılan ve şu anda Çelik Motor tarafında getirilmeyen modellerde getirilmiş olur.Herkes dilediği modeli satın almış olur.

slhyldz

New member
Arkadaşlar misal doğuş oto. Çelik motorun tam olmasını istediğiniz firma.
Ama kimse beğenmiyor değilmi? Herkez gıcık oluyor. Dediğniz gibi bütün donanımları getirse ve satsa, aracın fiyatıda 90 000 tlyi geçse ne olur. Kiayı neden aldınız soruyorum.
Fiyat performans ikilisi değilmi? Belkide satış politasını bu şekilde belirlediler. Yeterli seviyede donanımı koyup fiyatı çekebildiğince aşağıya çektiler. Zira kiadaki durum hyundaidede geçerli. Onların distiribitörü farklı ama. Yani bu iş çelik motorun tek başına aldığı bir karar gibi durmuyor.