Yeni Kia ceed tanıtım eksikliği

akrepkral86

New member
Arkadaşlar makyajlı kasa kia ceed çıkalı 2 hafta oldu Çelik motor tanıtımını ve reklamlarını hiç yapmıyor anlamadım gitti diğer markalar yeni araçları çıktığında hemen reklama başlarlar kia'da tık yok herhalde satışlar çok iyi ondan reklama gerek duymuyorlar ayrıca kia'nın Avrupa ve Almanya web sitelerindede yeni kia ceed gözükmüyor yani ilk Türkiye'ye mi geldi makyajlı ceed hayret.Ben dün kia tekkar'da makyajlı ceed'i inceledim premium modelinde sadece ısıtmalı koltuk ve direksiyon var başka bir fark yok tabii şanzıman farkı var onu saymıyorum ayrıca test aracıda vardı bayiide test ettim vitesler çok yumuşak geçişler hiç hissedilmiyor ayrıca benim araçtan inip ona bindikten sonra bana çok sessiz geldi motor ve yol sesi hiç duyulmuyor yalıtım çok iyi yapılmış

Berkan

New member
lansman yapılacaktır illaki sayın adminiz Ali abide demişti cünkü olaccak diye

akrepkral86

New member
Kusura bakmayın arkadaşlar konu istek diye çıktı bir yerde hata yaptım herhalde düzeltemedim

akrepkral86

New member
Söylemeyi unuttum yalnız Çelik motor yine kırpmış araçtan bi-xenon,7 inç multimedya,şerit takip,kör nokta uyarı vs. premium modelinde yine yoktu hadi öbür özellikler göz ardı edilebilir ama bu donanımda bir aracın kesinlikle xenon farla gelmesi gerekirdi bence çok büyük eksiklik en azından bu özellik opsiyon olarak sunulmalıydı

slhyldz

New member
Yahu lansman falanda yapmaz bunlar. İnternet sitesine basit resimlerini bile koyamamışlar. Kuru bir fiyat koymuş o kadar...

akrepkral86

New member
Aynen abi lansman felan yapılmaz internet sitesinde resimler varda facebook kia'da halen daha eski ceed'in resimlerini yayınlıyorlar ne biçim satış politikasıdır bu anlamadım bakalım ileriki zamanlarda ne olacak bekleyip göreceğiz:cool:

43YD620

New member
LAnsmanın haberi verilecek arkadaşlar sabredin. gecikti mi evet çok gecikti :eek:

slhyldz

New member
Ya kimsenin alacağı yok zaten :) Muhabbet olsun diye yazıyorum ben :)

aLi

Yönetim Ekibi
Ağustos ayında yapılacak bir lansman ama bakalım ne zaman. Geciktigi dogru, anadolu grubu bu konuda biraz tirt.

alicanım

Member
Çelik Motor KİA'ya gerekli önemi vermiyor.KİA markasını başka bir şirket almış olsaydı nasıl reklamlarla ortalığı tozu dumana tmıştı.Ama nedense Anadolu holdingin bünyesinde bulunan Çelik Motor hiç kıpırdamıyor.Türkiyede satılan ithal otolar içersinde ilk ona bile giremiyor.Bir çok dandik markanın modelleri satış rekorları kırarken KİA'nın satışlarının yerlerde sürünmesinin tek nedeni bence Anadolu holdıng ve Çelik Motordur.

Berkan

New member
çok satılmasın valla :cool: ben diğer markalara göre nadir olan, yolda anca 1-2 taneye rastlamaktan gayet memnunum :eek:

yalcin

New member
makyajlı ceed bulamadım ben kianın diğer sitelerinde(yurtdışı) sizce neden?

unalks

New member
[MENTION=1547]Berkan[/MENTION] katılıyorum sana :cool:

slhyldz

New member
Romanyanın sitesini inceledimde,
5 çeşit ceed var. Her birinide istediğin gibi yapılandırma şansın vasr. Onlarca paket var. Adaptif otomatik fardan tutta, nevigasyon paketine kadar. Ne ararsan koymuşlar. Motorları hiç saymıyorum.
http://www.kia.com/es/modelos/gama-ceed-2015/#jd-3dr-feature-story

khan

Member
[MENTION=1857]slhyldz[/MENTION] En pahalısı da yanlış bakmadıysam 18 bin küsür € (58000-59000 TL)

unalks

New member
7 yıl garanti yazıyordu birde

akrepkral86

New member
Arkadaşlar sadece kia değil sizde bildiğiniz üzere ülkemizdeki vergi sisteminden dolayı bütün araçlar olması gerekenden çok pahalı ama çelik motorun izlediği politika çok yanlış en azından olmayan donanımları opsiyon paketler halinde sunabilirdi Türkiye'de bütün markalar öyle yapıyor kia'nın çelik motor yüzünden Türkiye'de itibarı sarsılıyor bence kia markasını çelik motordan alıp daha doğru dürüst bir şirkete vermeli en azından benim görüşüm böyle:rolleyes:

yalcin

New member
[MENTION=1091]akrepkral86[/MENTION] doğru söylüyorsun hoş söylüyorsunda Çelik Motor olmasaydı Kia adını kim duyacaktı bu ülkede?