Yeni kia ceed performans

berkan1981

New member
Ynt: Yeni kia ceed performans

şuan dbf iptal değil ozaman.
yapılırken beyin sökülüyormu bundada?
memnunsunuz, serviste sorun yaşadınızmı ?
Odb den aracin beynine hukmediyor servisde herhangi bir sikinti yasamadim beyin sokulmuyor

sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!

slhyldz

New member
Berkancım eğri oturup dogru konuşmak gerekirse, 115 hp 270 NM . 1150 kg lık peugeota, üstelik 1300 rpm den itibaren seri bir araçtan bahsediyoruz. Fark falan atamazsın. (yazılımsız)
Yazılımlı hali nasıl bilmiyorum. Ben limitler dahilinde yapılmış yazılımlı yeni kasa ile kapıştım ve sadece bir boy fark yedim.

kendı aracım için konusuyum ben opel astraya cıtroen c4 pejo megane bunlara gaz basmaya gerek duymuyorum sirocco bmw1,16 i
mercedes a 180 bunlarlada her türlü oynuyorum :)

dellobaltino

New member
Bence 128 beygiri pek hissettirmiyor. Yazilima da karşi oldugum için böyle devam artik

pepe

Active member
Bence 128 beygiri pek hissettirmiyor. Yazilima da karşi oldugum için böyle devam artik

128 beygiri araç 100 den sonra çok da güzel hissettiriyor aslında...tek sıkıntısı ilk 4 vites geçiş hızı ve ivmelenmesi

şirket aracım 1.3 95 beygir linea...inanın ilk 4 vites hızlanmaları muazzam...tamam 120 den sonra gitmiyor..gidemiyor belki ama o hıza kadar çok atik bir motor

unalks

New member
Cevap: Re: Yeni kia ceed performans

zaten istanbul trafiğinde 60 km hızı geçmiyorzki tam motor ısınıyor evdeyim arabanın dili olsa niye aldın beni der. amma velakin bazen kalkışlarda hiç umulmayacak arabaların daha hızlı kalkmasına ayar olmuyo değilim tabi 3. vitesten sonra toz yutuyolar ayrı mesele yazılım olayına şahsen bende karşıyım fakat bu dpf olayının performansı körüklediği düşüncesindeyim buna rağmen tıkırtılarına rağmen aracımdan memnunum :))