Yeni Kia Ceed Cam Kaldırma Modülü

brkrhn61

Active member
Sadece 1 kez basmanız yeterli

ErbekOtomotiv

New member
Elimizde hiç modül kalmadı daha kendi arabama takıcaktım ? Tekrar sipariş geçtim ??

Aykut D.

New member
Camların aynı anda kapanması cok güzel ama 4 kapı yeni kasa ceedlerde sunroof perdesinde kapatıyomu?

akrepkral86

New member
Nurbanu hn benim içinde modülden bir tane sipariş isteyin yakın zamanda gelip taktırıcam.

ErbekOtomotiv

New member
Sunroof perdesini hic bilmiyorum sorarım onu da [MENTION=1464]Aykut D.[/MENTION]

Tamamdir 5 tane soyledim ben bekliyoruz ? [MENTION=1091]akrepkral86[/MENTION]

akrepkral86

New member
Nurbanu hn bende size birşey sorayım bu camların anahtardan otomatik kapanmasında premium ceedlerde bulunan kapı kolu düğmesine basıncada otomatik kapanma oluyor mu acaba

rayen

Super Moderator
Ynt: Yeni Kia Ceed Cam Kaldırma Modülü

Sunroof perdesini hic bilmiyorum sorarım onu da [MENTION=1464]Aykut D.[/MENTION]

Tamamdir 5 tane soyledim ben bekliyoruz ? [MENTION=1091]akrepkral86[/MENTION]
Nurbanu sen niye Ankara'da değilsin? :D

leonine25

Active member
pazartesi erberkteyim modulu felan konusayım .. hızlı montaj ise bende taktırayım..

Nur banu hanım birde komik olan viraj aydınlatma ampullerine bir çare bulursanız forum olarak çok sevineceğiz

Berkan

New member
iyice abartmış olucam ama bu modül camları kaldırdığı gibi tam tersini açarkende indirme yapıyormu ? yapmıyorsa yapanı varmıdır çokmu şey istiyorum :cool:

brkrhn61

Active member
Yapmıyor. Ancak ters kodlama ile yapılabilir. Fakat bu da tetik mekanizmasinin sürekli - den elektrik alıp cam switchlerine zarar werir. Ayrıca kapıları açtığında camın açılması pek mantıklı değil örneğin yağmur yagiyor we sen arabayı aciyosun 4cam açılıyor sen kontak açıp cam kapatana kadar araba sırılsıklam :)

rayen

Super Moderator

iyice abartmış olucam ama bu modül camları kaldırdığı gibi tam tersini açarkende indirme yapıyormu ? yapmıyorsa yapanı varmıdır çokmu şey istiyorum :cool:
Yapsa iyi olur değil mi? Aç kapa Artema :D

amorusso

New member
2008 model cmax titanium pakette standard olarak vardi, ac kapa yillarca yaptim problem olmadi :) 5 sene sonra kia da yapar metal etmeyin :D

slhyldz

New member
Burakcım öyle değil. Sen istersen açacaksın. Kumandadan tek basma ile kapılar açılır. Basılı tutmayla camlar açılır. Yapılan işlemde kapamada aslında bu şekilde olmalıydı. Tek basma kilitler basılı tutma camları kapatır. Bu özellik birçok araçta standart donanım olarak koyuluyor zaten. Ben bu şekilde olacak diye gittim ama değilmiş yaptırmadım. Çünkü camımı bir miktar açık bırakmak istediğimde yapamayacağım.
Yapmıyor. Ancak ters kodlama ile yapılabilir. Fakat bu da tetik mekanizmasinin sürekli - den elektrik alıp cam switchlerine zarar werir. Ayrıca kapıları açtığında camın açılması pek mantıklı değil örneğin yağmur yagiyor we sen arabayı aciyosun 4cam açılıyor sen kontak açıp cam kapatana kadar araba sırılsıklam :)

ErbekOtomotiv

New member
Nurbanu hn bende size birşey sorayım bu camların anahtardan otomatik kapanmasında premium ceedlerde bulunan kapı kolu düğmesine basıncada otomatik kapanma oluyor mu acaba
Oluyor fakat işçiliği biraz daha artıyor fiyat olarak daha cok uğraştırdıgi icin ?

ErbekOtomotiv

New member
pazartesi erberkteyim modulu felan konusayım .. hızlı montaj ise bende taktırayım..

Nur banu hanım birde komik olan viraj aydınlatma ampullerine bir çare bulursanız forum olarak çok sevineceğiz
Bekliyoruz tabiki fakat viraj aydınlatma ampulünde ne vardı acaba patladı mı anlayamadım tam ? Birde sizin icinde müsaitse isterseniz yarın gelin ben bugun yokum cunku, bugun gidiceksiniz de arkadaşımı arayıp bilgi veririm.

brkrhn61

Active member

Burakcım öyle değil. Sen istersen açacaksın. Kumandadan tek basma ile kapılar açılır. Basılı tutmayla camlar açılır. Yapılan işlemde kapamada aslında bu şekilde olmalıydı. Tek basma kilitler basılı tutma camları kapatır. Bu özellik birçok araçta standart donanım olarak koyuluyor zaten. Ben bu şekilde olacak diye gittim ama değilmiş yaptırmadım. Çünkü camımı bir miktar açık bırakmak istediğimde yapamayacağım.
Salih şimdi şöyle bişey var egerki basılı tutup başında bekliceksem aracın neden modül taktirayim içerden kapatıp çıkarım tabi bu benim düşüncem
Benim için önemli olan kapıları kapattıktan sonra arkama dönmemek. Diğer bi sorun her aracin switchleri aynı değil tetik mekanizmasina göre değişiyor. Uzak doğu araçları biraz daha güvenlik ön plandaymis gibi görünmeye çalışıyor.