yasinyilmaz
New member
Gördüm, gelmeyi çok isterdim ama daha önce yaptığım planım var. bir sonrakine inşallah.YARIN akşam buluşma düzenlıyoruz konu açtık ilginersiniz.
Gördüm, gelmeyi çok isterdim ama daha önce yaptığım planım var. bir sonrakine inşallah.YARIN akşam buluşma düzenlıyoruz konu açtık ilginersiniz.
Bugün gelseydinız Erbek e hazır ben buradayken tanısırdikyormayın ctsi
Evet 15 bin bakımı için erbekteyim halaBugün gelseydinız Erbek e hazır ben buradayken tanısırdikyormayın ctsi
Rasim abi, işlemden sonra detaylı bir şekilde resimli anlatmaya çalışırım. Herkes de fikir edinmiş olur.Şimdi o kadar kişi Erbek'e gideceksiniz, sonra biz burada soracağız hangi işlemler yapıldı, foto, video var mi? diye. Siz de vallahi aklımıza gelmedi diyeceksiniz.
0 yüzden uyarıyorum bir arkadaş bu görevi üstlensin foto, video artık ne imkan varsa bu işi bize görsel olarak aktarsın.
Millet gözüyle gördüğüne inanır. Böylece Erbek' de uygulama sayısını arttırsın.![]()
Rasim abi, işlemden sonra detaylı bir şekilde resimli anlatmaya çalışırım. Herkes de fikir edinmiş olur.
Ek parça ile toplam 200 TL deniyor. Umarım ben de yanlış anlamamışımdır.Arkadaşlar günaydın,
Öncelikle benim verdiğim 150 tl işçilik KDV dahil fiyat 4 cam Modülü içinmiş, sunroof icin ek parçayla 200 tl denildi.
Ayrıca 4 cam aynı anda kapanabiliyor.
Yalnızca sunroof 4 camdan sonra kapanıyor.
valla haklısın üstad ben yanlış anlamışımEk parça ile toplam 200 TL deniyor. Umarım ben de yanlış anlamamışımdır.![]()
Peki tek dokunusta butun cam kalkiyor ya yeni ceedlerde, eskisinede uygulanabilirmi?[MENTION=960]y@vuz[/MENTION] bey,
Sabah sordurabilirim geri gorus kamerasını size bilgi veririm, yada siz getirip gelirseniz montajını sağlarız sabah fiyat bilgisini veriyim ? [MENTION=1472]By_Cesar[/MENTION] bey %15 işçilik %15 yedek parça indirimi yapıyorum bu kadar oldu ?
Aynen [MENTION=214]rayen[/MENTION] beyin söylediği gibi 4 cam olunca 150 tl fakat sunroof icin ek bir parça ve daha fazla bir isclik gerekiyor o yuzden 200 tl ? [MENTION=1770]barisulusoy[/MENTION], tabiki kendi tercihiniz fakat guzel bi modül bmw gibi öneriyorum kendime de yaptiricam fakat bi fırsat olmadı ? [MENTION=1764]pepe[/MENTION] bekliyoruzz?
Yok benim dedigim kumandadan degil, kapi icinde otomatik tusu varya, cami kapatmam icin elimi cekmeden basili tutmam gerekiyor, bi kere bastigimda acilip kapanmasi olayini diyorumBugün ustamıza sordum, tüm araçlarda aynı dedi sanırım hepsinde aynı sekilde butun camlar kalkabiliyor.