Benim siparisim de elime gecti. Gercekten kaliteli duruyor. Montaj klavuzunda aracin uzerindeki siyah plastigi sokup krom olanlari yapistirma talimati var. Siyah plastigin uzerine yapistirsak olmuyor mu. Kapiya surtuyor mu
İsmail Cem bey, Öncelikle şimdiden güle güle kullanının. Işıklılar için plastiğin üzerine denemek aklıma gelmedi açıkçası. Fakat siyah'ın üzerinde hoş durmayacağını düşünüyorum.Geçici olarak bant ile sabitleştirip denemenizi tavsiye ederim.
kardesim cok güzel olmus. yalnız sormak istediğim birsey var. sen kapı girişindeki siyah plastiği söküp yerine yapıştırmışsın anladığım kadarıyla. ben kapı eşikleri direk siyah plastiğin üzerine yapıştırıldığını düşünüyordum. o plastiği nasıl söktün sorabilirmiyim. ayrıca manuel için pedal setini nerden aldın bi link verebilirmisin ben de sipariş etmek istiyorum. son olarak da kapı altı logosunu deldirerek mi yaptırdın yoksa deldirmeden mi. ya sanki içimi okumuş yapmak istediklerimi sen yapmışsın.
Mehmet bey, teşekkür ederim. Sizde şimdiden güle güle kullanının. Siz ışıksız kapı eşiği aldığınızı varsayarak, ışıksızları plastiğin üzerine yapıştırabiliyormuş, ben plastiği çıkarttım daha şık durması için ve su ürün su geçirmiyor. Siyah plastiği kenarlardan tutup yukarı kaldırığınızda çıkıyor. Biraz güç gerektiriyor ve elinizi acıtabiliyor. Manuel pedal setini(manuel pedal ve ayak dayama) sparco marka orjinal aldım. Biraz tuzlu oldu (300 TL) cahilliğe denk geldi diyelim avuntu

... Fakat forumda, hyundai i30 için sipariş veren abilerimiz var, ve cee'd için uyumlu bir üründür. Hyundai servise danışabilirseniz veya forumda aratabilirsiniz.
Kapı altı logoyu maalesef deldirerek yaptırdım. Serviste navigasyon taktırırken rica ettim ücretsiz taktılar fakat size tavsiyem bu işi bilen birine taktırtmanız. Çünkü, montajı yapan arkadaş, ayarlamasını yapmadığından logo dönüyordu ve tam oturtamamıştı yerine. Fırsatım olduğundan döşemeyi tekrar söktürüp , o şekilde montajını yaptıracağım.
Unutmamanız bir başka nokta ise, led olduğundan ısındığında etrafındaki plastiği eritiyormuş Kapı uzun süre açık kalırsa ısınan döşeme plastiğin, kapı kapandığından led yerinden oynayacaktır. Kapının uzun süre açık kalması, araba temizlenirken yada havalandırılmak istendiğinde. Arka kapı, bagaj kapısı açık olsa dahi led ışıklar yanıyor.
Saygılar