J
Josefsalvatini
Guest
[size=8pt]yeni i30, hyundai i30, i30 nasıldır, 2013 hyundai i30, 2012 hyundai i30, hyundai, i30, i30 test, i30 tanıtım[/size]
evet arkadaslar merakla beklenen i30 testi
arkadaslar yenı araba alacaklar için iyi bir çözüm ama ceed konsept den hiç farkı yok asla ve asla almam
artısı eksisi
gündüz farı var ama bi xenon yok

anahtarsız çalıştırma var ama start stop yok
sürücü koltugu otomatık ama hafıza yok tek sürücü için cazıp degıl cıft surucu ıcın ıse hafızasız anlamı yok
sag koltuk yukseklık ayarı yok
cam tavan cok ıyı ama perde acılması yuzunden arka bas mesafesı cok dar
navıgasyoın yok gerı gorus var
17 jant yok
128 motor sakırdaması aynen devam
6 ılerı guzel yakıt ıcın ama cok hantal 3 vıtes sonunda 100 km ye ulasıyor veeee kendı manuelde kullanımda bıle vıtes yukseltıyor asla bana uymaz
el frenı elektırıklı bayanlar ıcın kolaylık bana uymaz sonra karda nasıl yanlarız
dıreksıyon sertlık ayarı guzel
trım seslerı arka amortısor sesı aynen devam
anahtarsız calıstırma guzel
yarı derı guzel
kule gergısı takma sansımız sıfır
ve sonuc benım arabam daha iyi
sadece yeni kasa diye asla 20.000 tl fark vermemmmm yeni ceed içinde gecerlı bu dedıklerım
evet arkadaslar merakla beklenen i30 testi
arkadaslar yenı araba alacaklar için iyi bir çözüm ama ceed konsept den hiç farkı yok asla ve asla almam
artısı eksisi
gündüz farı var ama bi xenon yok
anahtarsız çalıştırma var ama start stop yok
sürücü koltugu otomatık ama hafıza yok tek sürücü için cazıp degıl cıft surucu ıcın ıse hafızasız anlamı yok
sag koltuk yukseklık ayarı yok
cam tavan cok ıyı ama perde acılması yuzunden arka bas mesafesı cok dar
navıgasyoın yok gerı gorus var
17 jant yok
128 motor sakırdaması aynen devam
6 ılerı guzel yakıt ıcın ama cok hantal 3 vıtes sonunda 100 km ye ulasıyor veeee kendı manuelde kullanımda bıle vıtes yukseltıyor asla bana uymaz
el frenı elektırıklı bayanlar ıcın kolaylık bana uymaz sonra karda nasıl yanlarız
dıreksıyon sertlık ayarı guzel
trım seslerı arka amortısor sesı aynen devam
anahtarsız calıstırma guzel
yarı derı guzel
kule gergısı takma sansımız sıfır

ve sonuc benım arabam daha iyi