berkan1981
New member
Valla yeni.gördüm dolanirken formu kardeşim allah kazasiz belasiz keyifle binmeyi nasip etsin ...
sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!
sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesinArkadaslar cok begendigim safkani sonunda almak nasip oldu.
hocam sen de forumda gt kötüleme virali olmuşsunhayırlı olsun güle güle kullanın ama bana göre bu araç gereksiz pahallı.
hocam sen de forumda gt kötüleme virali olmuşsun![]()
tabiki söyleyeceksiniz haklısınız evet bana göre de çok abartılı olduğunu düşünüyorum GT nin şu an için eksikleri çok fazla fakat şöyle düşünelim bundan 20 sene önce bu marka pride shuma gibi modeller yapıyordu şimdi yaptıkları modellere göre takdiri hak ediyor koreli kardeşlerimabi şahsi fikrim. herkes güle güle kullansın kazasız belasız. fikir söylemeyelim mi?
![]()
Sen 70 bin TL ye 200 hp 2013/2014 model bu dolulukta başka bir araç alabiliyor musun? Güncel fiyatlar ile karşılaştır ondan sonra tekrar yorum yap derim...hayırlı olsun güle güle kullanın ama bana göre bu araç gereksiz pahallı.
rakiplerine göre biraz pahalı nerede demişim? ayrıca yorum yapmak yasak mı bu forumda? herkes aynı fikirde mi olmak zorunda?Yaptığın yorumlara istinaden olabilir mi? BU araba bu para etmez demen yanlış anlaşılıyor.. Rakiplere göre biraz pahalı demişsin.. Aksine rakiplerine göre ucuz değil mi? Golf GTİ, Seat LEON Cupra, Renault Megane RS.. Hangisi bu paralara alınabiliyor??