leonine25
Active member
Amin..inşallah iyi dileklerin için sağol. Allah sanada sağlıklı sıhhatli bir çocuk eline almayı nasip etsin. Eşinin de seninde Allah yardımcınız olsun. Araba sığıyor onda problem yok. Ama ondan sonra bir şey koymak pek mümkün değil gibi...Araç içine ana kucağı koyacaksın arka mesafeyi daraltacak hele benim gibi 192 olursan arka mesafe yetmeyecek.Ben SW de alsam aynı şeyle karşılaşacağım da en azından bağajdan kazanayım niyetindeyim.Allah bağışlasın analı babalı sağlıklı güzel günlerde büyütmek,damat olduğu günü görmek nasip etsinValla inan bende çok çok memnunum değiştirmek istemiyorum,işin doğrusu ilan vermeye elim gitmedi. Ben sanırım şansımı deneyip çocuk doğduktan sonra duruma bakıp öyle karar vereceğim. Bebek arabası rahat sığdı onun dışında ekstralar ile rahat şekilde kullanım alanı sağlarsa uzunca bir süre kullanırım bu aracı.
Mutlu hocam sendende Allah razı olsun. İyi dileklerin için sağol. Valla geçen pazara gittim. Bağajda bebek arabası ,pazar arabasını koyacak yer yok. Pazar arabası bana yardımcı pilotluk yaptı eve kadar. Olası arabada olması gerekenler. Ana kucağı (6 ay sonrası bebek koltuğu) ,Bebek çantası ve arabası hacmin anasını ağlatıyor. Tek boş yer ön sağ koltuk kalıyor bende orayı kullanıyorum